A fost lansat Redmi Watch 5 Lite: Ecran AMOLED și autonomie de până la 18 zile

25.09.2024
A fost lansat Redmi Watch 5 Lite: Ecran AMOLED și autonomie de până la 18 zile
Sursa foto: Xiaomi

Xiaomi a lansat recent Redmi Watch 5 Lite, un nou ceas inteligent care îmbină funcționalități avansate cu un preț accesibil, consolidându-și astfel poziția pe piața de wearables.

Design și ecran

Acest dispozitiv vine la scurt timp după lansarea modelului Redmi Watch 5 Active și promite să fie o alternativă pentru consumatorii care caută un echilibru între performanță și buget.

Dispozitivul are un ecran AMOLED de 1,96 de inci cu o rezoluție de 502×410 pixeli și o luminozitate maximă de 600 de niți.

Personalizare și software

Utilizatorii pot personaliza aspectul cu peste 200 de fețe de ceas disponibile în cloud, dintre care 50+ sunt complet customizabile și 30+ sunt optimizate pentru modul always-on.

Sistemul de operare este HyperOS, ceea ce înseamnă că ceasul este compatibil cu smartphone-uri Android 6+ și iOS 12+. Acesta oferă și integrare cu asistentul virtual Alexa.

Funcții de comunicație

Redmi Watch 5 Lite oferă, de asemenea, apelare prin Bluetooth.

Echipat cu un difuzor și două microfoane cu tehnologie de anulare a zgomotului ambiental, ceasul promite conversații clare chiar și în medii zgomotoase.

Monitorizarea sănătății și activității fizice

În ceea ce privește monitorizarea sănătății și a activității fizice, dispozitivul are un senzor de ritm cardiac și suportă peste 150 de moduri sportive, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Smartwatch-ul are și rezistența la apă de 5 ATM.

Alte caracteristici

Ceasul include un senzor SpO2 pentru măsurarea saturației de oxigen din sânge, un buton lateral multifuncțional, Bluetooth 5.3 și GPS integrat.

Bateria de 470 mAh promite o autonomie de până la 18 zile în condiții de utilizare tipică sau 12 zile în cazul unei utilizări intensive.

Greutate și curele

Ceasul în sine cântărește doar 29,2 grame fără curea. Curelele, fabricate din TPU, sunt ajustabile pentru o lungime între 135-200 mm.

Ceasul este disponibil în două culori principale: negru și auriu. Există și opțiuni suplimentare de curele în nuanțe vibrante de verde, roz și galben.

Disponibilitate și preț

Prețul de lansare al Redmi Watch 5 Lite în India este de aproximativ 40 de euro. Vânzările vor începe pe 26 septembrie.

Este de așteptat că va ajunge și în Europa lunile următoare.

Sursa: NotebookCheck

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult