Amazfit a lansat T-Rex 3: Smartwatch accesibil cu baterie de 700 mAh ce ține până la 27 de zile

06.09.2024
Amazfit a lansat T-Rex 3: Smartwatch accesibil cu baterie de 700 mAh ce ține până la 27 de zile
Sursa foto: amazfit

Amazfit a lansat, la IFA Berlin 2024, noul ceas inteligent T-Rex 3. Acesta promite să ofere durabilitate, autonomie superioară rivalilor și funcții avansate.

Design și construcție

Carcasa de 45 mm este realizată dintr-un polimer de calitate militară, în timp ce cadranul octogonal este fabricat din oțel inoxidabil. Rezistența la apă de 10 ATM îl face potrivit pentru scufundări până la 100 de metri adâncime.

Cele patru butoane texturate de pe partea dreaptă permit o operare facilă chiar și fără a privi ecranul.

Display și performanță

Panoul AMOLED circular are o diagonală de 1,5 inci și oferă cu 16% mai multă suprafață de afișare comparativ cu versiunea anterioară. În plus, protecția la zgârieturi este asigurată de Corning Gorilla Glass.

Luminozitatea maximă de 2000 de niți rivalizează cu cele mai noi modele de la Samsung și Google. T-Rex 3 este echipat cu un procesor ZPS3044, 64 MB RAM și 32 GB spațiu de stocare. Rulează sistemul de operare propriu Amazfit, Zepp OS 4.

Funcții și asistent AI

Sistemul de operare oferă hărți offline, suport pentru accesorii Bluetooth terțe, precum difuzoare sau camere de acțiune, compatibilitate cu accesorii Bluetooth, dar și peste 400 de fețe de ceas.

Ceasul are și un asistent pe nume Zepp Flow AI ce folosește GPT-4 de la OpenAI.

Ceasul are 170 de moduri sportive și poate monitoriza o gamă largă de parametri: de la ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge până la VO2 Max și HRV. Noul model introduce și metrici avansate de antrenament, ca variabilitatea ritmului cardiac și nivelul de pregătire.

Autonomie și încărcare

Compania susține că smartwatch-ul funcționează până la 13 zile în condiții de utilizare intensă sau până la 27 de zile în condiții normale.

În modul de economisire a bateriei, ceasul poate ține chiar și 40 de zile. Autonomia crește până la 42 de ore cu GPS-ul dual-band activat continuu. Toate acestea sunt posibile datorită bateriei generoase de 700 mAh, deși timpul ei de încărcare este de 3 ore.

Navigație și alte funcții

Utilizatorii au acces gratuit la hărți offline, inclusiv hărți topografice, și beneficiază de indicații de navigare pas cu pas. Există și opțiunea Zepp Pay pentru plăți contactless în Europa.

Preț și competiție

Cu un preț de pornire de 299 de euro în Europa, noul model se poziționează ca o alternativă la Samsung Galaxy Watch Ultra, care costa aproximativ 704 euro pe site-ul oficial.

Sursa: Tom’s Guide

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult