CMF Watch Pro 2 vine cu rame interschimbabile și design unic

05.07.2024
CMF Watch Pro 2 vine cu rame interschimbabile și design unic

Peste doar câteva zile, pe 8 iulie adică, CMF va lansa CMF Watch Pro 2, continuarea primului lor ceas inteligent. Brandul nu are de gând să dezvăluie doar acest dispozitiv, ci și primul lor telefon mid-range CMF Phone 1, alături de căștile Buds Pro 2. Toate cele trei produse promit diverse moduri de personalizare în funcție de nevoile și gusturile consumatorilor. Să vedem ce aduce nou CMF Watch Pro 2!

CMF Watch Pro 2: Rame interschimbabile

CMF nu se sfiește să experimenteze, astfel că ceasul inteligent Watch Pro 2 se va diferenția de concurență într-un mare stil: rame interschimbabile. Momentan există două poze teaser cu noul model. În prima, cea oficială, putem vedea că CMF Watch Pro 2 are o curea de culoare portocalie. Pentru că avem de-a face cu o poză în loc de un clip, nu ne putem da seama exact cum va funcționa rama interschimbabilă.

A doua imagine, însă, este un leak. Ea ne arată un Watch Pro 2 cu un ecran și curea negre. De asemenea, se poate observa că dispozitivul are un corp ce pare confecționat din policarbonat. Spre deosebire de poza oficială, unde ecranul strălucește, aici pare mat. Interfața arată foarte bine și pe partea din lateral dreapta există un buton fizic. Grosimea inelului din jurul ecranului de pe Watch Pro 2 s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor, dar acesta este un detaliu minor. Sistemul de schimb pentru inel pare să fie magnetic.

CMF Watch Pro 2: Fețe de ecran personalizate

Site-ul oficial al celor de la Nothing are și o pagină numită „Nothing Community”. Acolo, diverși designeri vin cu propuneri de personalizare a dispozitivelor lansate de companie. Am atașat și noi o imagine cu fețele de ecran create de un contributor pentru CMF Watch Pro 2. Utilizatorii pot alege dintre următoarele stiluri: elegant, vibrant și minimalist.

Așteptăm cu interes lansarea de pe 8 iulie din India pentru a afla mai multe despre CMF Watch Pro 2, inclusiv specificații, disponibilitate în Europa (va fi lansat și pe bătrânul continent) și preț.

Sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult