Cum arată Huawei Watch Fit 3? Specificații și prețuri

01.05.2024
Cum arată Huawei Watch Fit 3? Specificații și prețuri

Deși Huawei nu a prezentat încă în mod oficial aceste produse, noua gamă Huawei Watch Fit 3 este deja disponibilă la unii retaileri din Germania, aceștia publicând specificațiile noilor smartwatch-uri, imagini care par oficiale și prețurile acestora.

Încă de la Fit 2, modelele acestei game au abandonat design-ul de brățară de fitness, îndreptându-se într-o direcție familiară fanilor Apple Watch, cu un aspect dreptunghiular, aproape pătrat. Fit 3 merge și mai departe, afișajul OLED al ceasului fiind perfect pătrat, cu o rezoluție de 480×480 pixeli. Cadrul ceasului este construit din aluminiu, dimensiunile acestuia fiind de 36,3 x 43,2 x 9,9mm, iar greutatea de numai 26g.

Huawei Watch Fit 3 va sosi în multiple variante de culori, cu curea din cauciuc sau din piele, ceasul urmând să beneficieze de rezistență la apă de 5 ATM.

Huawei Watch Fit 3

Fit 3 va include 4GB de stocare și va folosi standardul Bluetooth 5.2 pentru se conecta la telefon, urmând să fie compatibil cu modelele bazate pe sistemele de operare Android 8 (sau mai nou) și iOS 13 (sau mai nou). Ceasul va include atât receptor GPS, cât și un difuzor și microfon, pentru convorbiri telefonice via Bluetooth.

Nu vor lipsi nici senzorii capabili să măsoare pulsul și nivelul oxigenului din sânge. Va include, bineînțeles, posibilitatea de a monitoriza activitățile fizice, precum și somnul (sleep tracking). Bateria ceasului are o capacitate de 400 mAh și promite 10 zile de utilizare continuă, încărcarea sa completă urmând să fie realizată în puțin peste o oră.

Modelele Huawei Watch Fit 3 livrate cu curea din cauciuc costă 160€, în timp ce modelele livrate cu curea din piele costă 180€.

Huawei Watch Fit 3

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult