Garmin a prezentat noile ceasuri fenix 8 și Enduro 3 în România

28.08.2024
Garmin a prezentat noile ceasuri fenix 8 și Enduro 3 în România

Garmin a organizat pe 27 august 2024, în România, un eveniment în cadrul căruia a prezentat cele mai noi ceasuri inteligente din portofoliul său.

Printre noutățile dezvăluite se numără fenix 8 și Enduro 3. Prețurile pentru aceste ceasuri variază între 4.459 RON și 6.439 RON, în funcție de model și specificații.

Noile ceasuri Garmin fenix 8

Nouă generație de ceasuri inteligente fenix 8 cu GPS, multisport, care oferă fie un afișaj luminos AMOLED, fie un display cu încărcare solară pentru o durată de viață și mai mare a bateriei. Modelul vine cu funcții avansate de antrenament de forță, capacități de scufundare precum și o durată de viață mai mare a bateriei. Modelul AMOLED de 51 mm oferă până la 29 de zile de viață a bateriei în modul smartwatch, în timp ce modelul solar de 51 mm, cu afișaj permanent, oferă până la 48 de zile de baterie.

Noile ceasuri fenix 8 oferă două tipuri de afișaje: AMOLED în trei dimensiuni (43 mm, 47 mm, 51 mm) și cu încărcare solară în două dimensiuni (47 mm, 51 mm). Ceasurile au un design robust, cu materiale premium și rezistență testată conform standardelor militare. Sunt echipate cu difuzor și microfon pentru apeluri telefonice, o lanternă LED cu intensitate reglabilă, suport pentru antrenamente avansate de forță și activități de scufundare până la 40 de metri. De asemenea, dispun de aplicația Garmin Messenger pentru mesagerie și cartografiere avansată pentru diverse activități în aer liber.

fenix 8 le permite utilizatorilor să partajeze locații salvate, trasee și antrenamente cu alte dispozitive Garmin compatibile folosind Garmin Share. Ei pot primi notificări inteligente, descărca melodii de pe Spotify și alte aplicații de streaming (este necesar un abonament premium) pentru ascultare fără telefon. Ceasul oferă funcțiile de detectare a incidentelor, asistență și LiveTrack7, precum și funcția de plăți contactless Garmin Pay.

Prețuri recomandate pentru fenix 8: 4.959 RON – 6.439 RON.

VIDEO cu Garmin fenix 8

Garmin a lansat Enduro 3

Smartwatch-ul de nouă generație este destinat sportivilor de ultra-anduranță. Acesta cântărește doar 63 de grame și are o durată lungă de viață a bateriei, de până la 320 de ore în modul GPS cu încărcare solară. Enduro 3 oferă funcții avansate de antrenament și navigare, cum ar fi hărți TopoActive preîncărcate, VO2 max pentru alergare pe munte, ritm ajustat pentru pante și trasee dinamice dus-întors. Ceasul este construit din materiale rezistente și include o lanternă LED încorporată pentru vizibilitate în medii întunecate.

Noua generație Enduro 3 dispune de hărți TopoActive preîncărcate din întreaga lume. Un abonament Outdoor Maps+ oferă și mai mult conținut premium de cartografiere, cum ar fi imagini din satelit și hărți topografice îmbunătățite chiar pe ceas. Datorită funcțiilor de monitorizare a sănătății, Enduro 3 poate urmări HRV, Pulse Ox4, somnul, jet lag, nivelele de energie și stres.

Enduro 3 adaugă aplicația Garmin Messenger pentru a permite utilizatorilor să comunice cu prietenii și familia prin intermediul mesajelor text bidirecționale direct de pe ceas, atunci când atât expeditorul, cât și destinatarul mesajelor au aplicația Garmin Messenger.

Prețul recomandat pentru Enduro 3 este de 4.459 RON.

VIDEO cu Garmin Enduro 3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în jurnalismul online în anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. În decursul timpului articolele sale au fost publicate pe ProMotor.ro, dar au fost preluate și de alte site-uri din Trustul MEDIAFAX și Gândul Media Network, ... citește mai mult