Garmin ar putea lansa noile smartwatch-uri Fenix 8 Pro și Fenix 8 MicroLED mai repede decât ne așteptam

12.09.2024
Garmin ar putea lansa noile smartwatch-uri Fenix 8 Pro și Fenix 8 MicroLED mai repede decât ne așteptam
Sursa foto: Garmin

Se pare că Garmin pregătește ceva special pentru fanii săi. La scurt timp după lansarea ceasurilor inteligente Fenix 8 și Fenix 8 Solar, au apărut indicii despre noi modele.

Ce ne rezervă Garmin?

Conform unor capturi de ecran apărute pe Reddit, capturi din aplicația Garmin Connect, producătorul ar putea lansa trei noi versiuni ale popularului ceas Fenix 8: Pro 47mm, Pro 51mm și 8 MicroLED.

Aceste modele au fost observate în secțiunea „Adaugă dispozitiv” din aplicația Garmin Connect, deși au fost șterse foarte repede.

Asta ar putea însemna că lansarea lor ar putea fi mai aproape decât se așteptau specialiștii. Sau ar putea fi vorba despre niște simple falsuri.

Sursa foto: u/justsa101 | Reddit

De ce ar fi interesant un model Pro?

E adevărat, actualul Fenix 8 e deja un smartwatch premium, cu prețuri pe măsură: 4.959 – 6.439 RON.

Cu toate acestea, oferă funcții impresionante precum: baterie care ține până la 48 de zile pe modelele MIP, antrenament pentru forță îmbunătățit, microfon și lanternă LED.

Rămâne de văzut ce ar putea adăuga Garmin la un model Pro pentru a-l diferenția și mai mult și a justifica un preț mai mare.

MicroLED: Tehnologia viitorului?

Versiunea Fenix 8 cu ecran MicroLED este, poate, cea mai interesantă dintre noile variante. MicroLED e o tehnologie de afișare care promite o eficiență energetică sporită față de ecranele AMOLED și luminozitate mai mare.

Sursa foto: u/Amadeusz | Reddit

E interesant că Garmin pare să reușească acolo unde Apple a renunțat. Gigantul din Cupertino a anulat un proiect similar din cauza costurilor ridicate de producție.

Deși tehnologia MicroLED este promițătoare, este încă incert cât de necesar este un întreg model nou bazat pe acest tip de ecran, având în vedere că Fenix 8 standard are deja opțiuni multiple de display.

Cât ar putea costa noile modele?

Dacă ne ghidăm după diferența de preț între Fenix 7 și Fenix 7 Pro, am putea estima că Fenix 8 Pro ar putea costa cu aproximativ 677 RON mai mult decât modelul standard.

Pentru versiunea MicroLED e greu de făcut o estimare, dar cu siguranță nu va fi una ieftină.

Rămâne să vedem când (și dacă) va anunța oficial producătorul de ceasuri aceste noi modele și ce surprize ne mai pregătesc în viitor.

Sursa: Connect The Watts

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult