Google a lansat un nou smartwatch cu care îți poți monitoriza copilul

31.05.2024
Google a lansat un nou smartwatch cu care îți poți monitoriza copilul

Fitbit, companie deținută de Google, a lansat un nou smartwatch cu care părinții își pot monitoriza copiii.

Fitbit a lansat smartwatch-ul Ace LTE pentru copiii cu vârsta de peste 7 ani. Acest dispozitiv „transformă exercițiul în joc, oferind, de asemenea, familiilor liniște sufletească, cu apeluri fiabile, mesagerie și partajarea locației cu părinții”, spune Google.

Astfel, avem de-a face cu un ceas destinat copiilor, cu care părinții îi pot supraveghea pe aceștia, dar și copiii îl pot folosi pentru diferite activități. Fitbit spune că Ace LTE vine cu „jocuri 3D complet captivante, interactive” și că fiecare dintre acestea este construit special pentru dispozitiv, folosindu-se haptică, sunete și accelerometru. Fitbit Arcade se va actualiza cu noi jocuri „la fiecare câteva luni”, mai spune compania.

Fitbit Ace LTE este un smartwatch destinat copiilor

Compania spune că dispozitivul recunoaște și recompensează „tot felul de activități fizice”, inclusiv jocul de-a v-ați ascunselea, săritul în pat sau alte asemenea activități. Toate aceste mișcări specifice copiilor vor apărea în inelul de activități care se află pe ecranul de pornire și „sărbătorește când copiii își ating obiectivele zilnice de mișcare”.

Potrivit GSMArena, ceasul folosește un nou algoritm de mișcare pentru copii dezvoltat de echipa Google Research, care ar trebui să măsoare mai bine și mai precis activitatea fizică a copiilor pe parcursul zilei, încurajând și motivând, de asemenea, „toate tipurile de mișcare”.

Ceasul Ace LTE este rezistent la apă până la 50 m și are o baterie de 328 mAh, care ar trebuie să ofere o autonomie de până la 16 ore. Ecranul este acoperit cu Corning Gorilla Glass 3, iar ceasul cântărește doar 28 de grame fără bandă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult