A fost lansat Moto Watch 120: Smartwatch accesibil ce rivalizează cu Galaxy Watch 7

16.08.2024
A fost lansat Moto Watch 120: Smartwatch accesibil ce rivalizează cu Galaxy Watch 7
Sursa foto: Motorola

Motorola a lansat recent Moto Watch 120. Acesta este un smartwatch accesibil ca preț, dar dotat cu multiple funcții avansate, ideale pentru utilizatorii care își doresc o experiență completă fără a cheltui o avere.

Noul model reprezintă un pas înainte în seria Moto Watch, oferind un design distinct de modelul Watch 70.

Moto Watch 120: Lista cu specificații

Ceasul inteligent debutat de compania americană când toată lumea era atentă la Pixel Watch 3 are un ecran AMOLED de 1,43 inci. Este încastrat într-o carcasă elegantă din aliaj de zinc și are următoarele dimensiuni: 50,6 x 44,6 x 11 mm.

Cântărește doar 55 de grame, este compatibil cu brățări de 22 mm și oferă peste 80 de fețe de ceas, oferind posibilitatea de a personaliza aspectul în funcție de preferințe.

Autonomie peste Galaxy Watch 7

Acumulatorul de 300 mAh poate susține până la 10 zile de utilizare în modul smart, chiar și cu funcția Always-on Display activată. Galaxy Watch 7, de exemplu, oferă o autonomie de doar câteva zile.

Certificare IP68

Un alt punct forte al acestui model este certificarea IP68, care-i oferă rezistență la praf și apă. Deși face față stropilor de apă, nu este recomandat pentru activități acvatice intense.

Are un microfon pe partea stângă pentru apeluri Bluetooth 5.3 și două butoane fizice pe partea dreaptă. Vine și cu un difuzor integrat, care permite sunarea telefonului asociat (sau chiar a ceasului).

Senzori biometrici avansați și AI

Noul model rulează pe un sistem de operare propriu, Moto Watch OS. Cu toate acestea, include integrare cu serviciile Google și suport pentru asistenți virtuali ca Gemini, Google Assistant și Bixby. Veți putea gestiona diferite sarcini de zi cu zi direct de pe smartwatch, via comenzi vocale.

Ceasul inteligent vine cu senzori biometrici avansați. Poate monitoriza nivelul de oxigen din sânge (SpO2), ritmul cardiac, nivelul de stres și somnul. În plus, detectează automat activitățile sportive și este compatibil cu peste 100 de tipuri de exerciții.

De asemenea, este primul dispozitiv din seria Moto Watch care integrează Google Fit, adică puteți sincroniza datele de sănătate și fitness cu Fitbit.

Pe site-ul oficial Motorola, Watch 120 apare ca „disponibil în curând” pentru piețele din Europa. În SUA, prețul lui este de 129,99 dolari. Cât despre culori, smartwatch-ul este disponibil în trei variante: negru, argintiu și un roz auriu.

Sursa: nextpit

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult