OnePlus Watch 2R, pregătit de lansare. S-au aflat specificațiile și alte detalii interesante

10.07.2024
OnePlus Watch 2R, pregătit de lansare. S-au aflat specificațiile și alte detalii interesante

Evenimentul Summer Launch Event organizat de OnePlus se apropie cu pași repezi și se anunță plin de dispozitive interesante. Este vorba despre noul smartwatch Watch 2R, tableta Pad 2, telefonul Nord 4 și căștile Nord Buds 3 Pro. Ca de obicei, se știu deja specificațiile OnePlus Watch 2R datorită unui zvon de pe platforma X.

Se pare că OnePlus Watch 2R ar putea fi o variantă adaptată pentru piețele internaționale a modelului Watch 2. Vom ști mai multe după evenimentul programat pe 16 iulie. Până atunci, să vedem ce specificații ar putea avea OnePlus Watch 2R.

OnePlus Watch 2R: Tot ce se știe despre specificații

Acest smartwatch ar avea un ecran AMOLED tactil de 1.43 inci cu o luminozitate de 1000 de nits. Dispozitivul ar putea fi echipat cu un cip Snapdragon Wear W5 combinat cu încă un cip BES2700 pentru activități mai puțin intense. Acesta din urmă vine cu avantaje serioase: dispozitivul va genera mult mai puțină căldură și un consum mic de energie. Cât despre sistemul de operare, Watch 2R ar avea varianta Wear OS.

Se mai zvonește că OnePlus au echipat Watch 2R cu 2GB de RAM și un spațiu de stocare de 32 GB. Are un rating de 2.5 ATM pentru imersiune în apă și o certificare IP68 pentru rezistență la praf și apă. Cu alte cuvinte, acest dispozitiv este alegerea ideală pentru utilizarea zilnică și pentru activități de înot. Acumulatorul din interiorul ceasului ar dura până la 100 de ore și ar oferi suport pentru încărcare rapidă VOOC. În termeni de conectivitate, vorbim de GPS cu frecvență duală pentru OnePlus Watch 2R.

Cum arată noul OnePlus Watch 2R

În ceea ce privește look-ul acestui smartwatch, pozele „scăpate” pe internet arată un dispozitiv premium cu șasiu din aluminiu. Acest material îi conferă ceasului o greutate mică spre deosebire de alte modele. Culorile disponibile sunt gri și verde.

Ce oferă OnePlus Watch 2R și cât va costa

Noul smartwatch al companiei chineze poate monitoriza nu doar calitatea somnului, dar și nivelul de stres și pulsul. De asemenea, vine cu peste 100 de moduri diferite de activități sportive pentru pasionații de mișcare.

Datorită carcasei din aluminiu, OnePlus Watch 2R ar putea costa mai puțin decât modelul Watch 2. Vom avea mai multe detalii legate de preț și disponibilitate pe 16 iulie.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult