Pixel Watch 3: Tot ce trebuie să știi despre noul smartwatch de la Google. Merită așteptarea?

09.08.2024
Pixel Watch 3: Tot ce trebuie să știi despre noul smartwatch de la Google. Merită așteptarea?
Sursa foto: Google

Pixel Watch 3 este foarte aproape de lansare. De când a fost anunțat alături de telefoanele din seria Pixel 9 și până acum, a avut parte de tot felul de zvonuri.

Smartwatch-ul va debuta în mod oficial săptămâna viitoare, mai exact pe 13 august. Mai este foarte puțin până atunci și deja au apărut câteva imagini (neoficiale) cu noul model de la Evan Blass. Între timp, el și-a făcut contul de X privat, deci va trebui să ne credeți pe cuvânt legat de poze.

Pixel Watch 3: Ce aduce nou

Până se va răzgândi, avem imagini neoficiale de la Android Headlines și un videoclip de prezentare în spaniolă. Din ce poate vedea, dispozitivul va fi disponibil în două dimensiuni: 41 și 45 mm. Marginile ecranului par să fi fost reduse și vor fi și câteva fețe de ceas noi, oferite de actualizarea Wear OS 5. Ele vor afișa mult mai multe informații față de vechile modele.

Se pare că integrarea Google Home va deveni realitate. Cel puțin asta pare să implice feed-ul live cu o sonerie video care s-ar fi putut vedea în imaginile leak-uite la care nu mai avem acces. Cu alte cuvinte: utilizatorii vor putea folosi ceasul și pentru a fi cu ochii pe ce se-ntâmplă în casă când sunt plecați.

Cele mai importante specificații

Noul model va avea aceeași memorie RAM de 2 GB, aceeași stocare internă de 32 GB, același Snapdragon Wear 5100 și Cortex M33. Deci până aici nu s-a schimbat nimic pe partea de specificații. Capacitatea bateriei modelului de 41mm a primit, însă, 1 mAh în plus și este acum de… 307 mAh. Modelul de 45mm va avea o baterie de 420 mAh.

Frecvența de refresh a display-ului ajunge la 60 Hz, adică dublu față de Watch 2. Ecranul va putea varia frecvența de la 1 Hz la 60 Hz, economisind baterie atunci când nu este utilizat activ. Chiar și-așa, va răspunde rapid la interacțiunile cu utilizatorul.

Luminozitate maximă și minimă

Modelele Pixel Watch 3 pot atinge o luminozitate maximă de 2.000 de niți. Datorită acestui lucru, vor putea fi citite ușor chiar și în lumină puternică. Faptul că pot scădea la o luminozitate minimă de 1 nit înseamnă că vor putea fi folosite și noaptea.

Deși Pixel Watch 3 aduce unele îmbunătățiri binevenite, alte aspecte rămân neschimbate. Totuși, noile caracteristici și ajustările aduse designului și ecranului ar putea face din Pixel Watch 3 o alegere bună pentru cei care caută un ceas inteligent versatil.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult