Samsung Galaxy Watch Ultra apare în noi imagini „scăpate” pe internet, alături de Galaxy Ring

Samsung Galaxy Watch Ultra apare în noi imagini „scăpate” pe internet, alături de Galaxy Ring
Foto: Ice Universe/Weibo

Iată alte detalii despre Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring. Cum vor arăta aceste dispozitive purtabile de la Samsung?

Imaginile au fost postate de Ice Universe pe Weibo și arată noul smartwatch flagship în două culori și carcasa de încărcare pentru inel.

Samsung Galaxy Watch Ultra este prezentat în gri închis și argintiu, ambele cu un accent portocaliu pe coroana digitală. Aceasta este o noutate, ceasurile Galaxy nu au coroane, ele folosesc o margine rotativă pentru navigare (fie una fizică, fie una virtuală). Totuși, deși seamănă cu o coroană, acesta ar putea fi doar un alt buton.

Cum vor arăta Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring?

Designul prezintă o formă rectangulară, care a fost combinată cu un cadran rotund. Este o configurație neobișnuită, dar Samsung trebuie să fi avut un motiv pentru a o proiecta astfel. Acest design va ajuta cu siguranță la menținerea compatibilității cu interfața și fețele de ceas dezvoltate pentru modelele anterioare.

Trecând la Samsung Galaxy Ring, imaginea îl arată în carcasa de încărcare. Aceasta seamănă cu carcasele pentru Galaxy Buds, cu un pilon în jumătatea de jos pentru a susține inelul și un cerc pe jumătatea de sus pentru a ajuta la centrare.

Se poate vedea un indicator de încărcare atât pe carcasă, cât și pe inelul propriu-zis. Dacă carcasa este într-adevăr similară cu cele folosite pentru buds, ar trebui să ofere atât încărcare USB-C, cât și încărcare wireless, notează GSMArena.

Galaxy Ring a fost anunțat oficial la MWC în februarie, dar multe detalii au rămas necunoscute. Samsung a confirmat faptul că inelul va avea o durată de viață a bateriei de 5 până la 9 zile, în funcție de mărimea inelului. Din documentele FCC, capacitatea bateriei pare că va varia între 17 mAh (mărimile 5, 6, 7), la 18,5 mAh (mărimile 8, 9, 10, 11) și 22,5mAh (mărimea 12). Despre specificațiile Watch Ultra puteți afla mai multe de aici.

Atât ceasul, cât și inelul (dar și modelele de smartphone-uri pliabile) ar trebui să fie lansate luna viitoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult