Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch 7: specificații dezvăluite înainte de lansarea oficială

02.07.2024
Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch 7: specificații dezvăluite înainte de lansarea oficială

Samsung se pregătește să lanseze Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch 7 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din iulie. Cu toate acestea, specificațiile complete ale noilor ceasuri inteligente au fost deja aflate.

Galaxy Watch Ultra: Design elegant și specificații avansate

Galaxy Watch Ultra va avea 47 mm și se va remarca printr-un design sofisticat. Ceasul va avea o carcasă robustă, în formă de cerc pătrat, din titan. Aceasta va fi protejată de sticlă safir pe partea din față. Cadranul 3D va fi din sticlă și ecranul Super AMOLED va avea 1,5 inci. Densitatea de 327 ppi promite o calitate superioară a imaginii și o claritate excepțională. Modelul va fi disponibil în trei culori: Titanium Silver cu curea neagră, Titanium White cu curea albă și Titanium Grey cu curea portocalie. Aceasta din urma va fi exclusiv pentru piața europeana.

Galaxy Watch Ultra va fi echipat cu procesorul Exynos W1000 și o baterie de 590 mAh cu încărcare rapidă wireless. Modelul va fi înzestrat cu 2GB de RAM și 32GB de stocare. Sistemul de operare va fi Wear OS, personalizat cu interfața One UI Watch 6.0. Galaxy Watch Ultra are 2 certificări: IP6X si IP68. Cu alte cuvinte, oferă protecție împotriva prafului, durabilitate in condiții extreme și rezistență la apă de 10 ATM. De asemenea, acest ceas inteligent are certificare pentru durabilitate conform standardelor militare din SUA.

Galaxy Watch 7: Varietate de dimensiuni și opțiuni de culoare

Galaxy Watch 7 va fi disponibil în două dimensiuni, 40 mm și 44 mm, si va avea o carcasă din aluminiu. Cea de 40 mm va avea un ecran de 1,3 inci, iar varianta de 44 mm va dispune de un ecran de 1,5 inci. Galaxy Watch 7 de 40 mm în versiunea Bluetooth va fi disponibil în crem si verde. Opțiunile de culori pentru varianta de 44 mm: argintiu si verde. Galaxy Watch 7 cu suport pentru 4G va avea aceleași culori. Galaxy Watch 7 va semăna în mare parte cu predecesoarele sale.

Ambele variante vor avea același procesor Exynos W1000, 2GB RAM și 32GB de stocare. Modelul de 40 mm va avea o baterie de 300 mAh, iar cel de 44 mm va fi echipat cu una de 425 mAh. Galaxy Watch 7 va avea și el protecție la apă și praf, certificare pentru durabilitate și suport pentru conectivitate Bluetooth + 4G.

Pe langa modelele Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch 7, Samsung urmează să dezvăluie și prețul Galaxy Watch FE. Acesta va completa gama sa de ceasuri inteligente.

Sursa: 91mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult