Surpriză: Pixel Watch 3 a ajuns mai devreme în Europa. Primele poze cu noul smartwatch de la Google

02.09.2024
Surpriză: Pixel Watch 3 a ajuns mai devreme în Europa. Primele poze cu noul smartwatch de la Google
Sursa foto: Google

Deși se aștepta ca noul ceas inteligent Pixel Watch 3 să ajungă la cumpărători de-abia pe 10 septembrie, trei utilizatori europeni ai platformei Reddit au spus ca l-au primit deja acum câteva zile. Pozele postate de unul dintre ei confirmă acest lucru.

Un user olandez de pe Reddit a primit recent noul smartwatch al celor de la Google, deși se aștepta sa vină săptămâna viitoare. La foarte scurt timp după acesta au apărut alți doi utilizatori spunând același lucru.

Din pozele postate de u/youreadusernamestoo pe Reddit, se vede cum ambalajul ce înconjoară Pixel Watch 3 se aliniază cu designul elegant și minimalist al noilor telefoane Pixel. Cutia de carton maro adăpostește o husă imprimată care prezintă ceasul și evidențiază câteva dintre caracteristicile sale cheie.

Ce se află în cutie

În interior, cutia este dotată cu două compartimente. În cel de jos se afla corpul ceasului protejat de hârtie, iar sub acesta se află cablul de încărcare USB-C.

Compartimentul de sus conține doua brățări pentru ceas, organizate ordonat în tăvi de carton, plus o husă de carton cu toată documentația necesară și instrucțiunile de folosire.

Design și detalii

Același Redditor a prezentat și o privire mai detaliată asupra spatelui Pixel Watch 3, scoțând în evidență toți senzorii, coroana, butonul și mecanismul de atașare a brățării.

Așteptări și comparații cu alte smartwatch-uri

Pentru moment, doar câțiva cumpărători norocoși din Europa au primit Pixel Watch 3 înainte de termen.

Trebuie menționat că, spre deosebire de actualizările oferite de alte mărci ca Samsung sau Apple, care garantează între patru și șapte ani de actualizări, Pixel Watch 3 are o politică de actualizări majore WearOS mai scurtă, limitată la o perioadă de doar trei ani.

Acest aspect negativ ar putea influența decizia unor utilizatori, având în vedere opțiunile mult mai generoase oferite de competitori.

Pentru cei care nu au făcut încă o precomandă, Pixel Watch 3 va fi disponibil pentru achiziție în magazine de pe 10 septembrie. Nu mai este mult până atunci.

Sursa: 9To5Google

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult