Xiaomi pregătește brățara de fitness Smart Band 9 Active. Cum arată în primele imagini

18.10.2024
Xiaomi pregătește brățara de fitness Smart Band 9 Active. Cum arată în primele imagini
Foto: Ytechb.com

După o lungă perioadă în care brățările de fitness de la Xiaomi erau foarte ușor de identificat și achiziționat, versiunile globale fiind limitate la o singură ediție, disponibilă în mai toate magazinele de profil, de câțiva ani încoace compania chinezească și-a diversificat oferta când vine vorba de “smart bands”.

Astfel, Xiaomi Smart Band 9, cea mai recentă generație a probabil celei mai populare brățări de fitness din lume, are acum nu mai puțin de trei ediții: cea clasică, disponibilă și în țara noastră în mod oficial, Smart Band 9 Pro, despre care, de curând, am aflat mai multe detalii, precum și o viitoare ediție Active, destinată, după cum sugerează și denumirea, utilizatorilor mai activi, pasionați de sporturi și exerciții fizice. Iar astăzi, grație colegilor de la Ytechb.com, avem primele renderizări cu acest model Xiaomi Smart Band 9 Active, care se presupune ca va fi mai accesibil, din punct de vedere financiar, decât variantele Pro și standard.

Xiaomi Smart Band 9 Active
Foto: Ytechb.com

Smart Band 9 Active are un ecran de dimensiuni mai generoase decât modelul de bază Smart Band 9 de la Xiaomi, dar și o carcasă mai rezistentă, realizată probabil dintr-un material elastic. Zvonurile spun că display-ul va avea o diagonală de 1,47 inci, iar acest model Active va oferi o autonomie de 18 zile la o singură încărcare.

Evident, Xiaomi nu a confirmat încă existența acestui model Smart Band 9 Active, însă, luând în considerare că generația anterioară a beneficiat de o ediție Smart Band 8 Active, dezvăluirea sa oficială este doar o chestiune de timp.  De asemenea, este foarte posibil ca viitorul Smart Band 9 Active să aibă același preț precum modelul 8 Active anterior: 25€.

Xiaomi Smart Band 9 Active
Foto: Ytechb.com

Modelul Smart Band 9 este deja disponibil în țara noastră

Modelul standard Xiaomi Smart Band 9 a fost lansat în România în luna august a acestui an, cu o baterie de 233 mAh și până la 21 de zile de utilizare continuă. Ecranul, cu un afișaj AMOLED de 1,62 inci, prezintă o creștere de 50% a luminozității de vârf, atingând până la 1200 de niți, cu o vizibilitate clară chiar și în medii luminoase în aer liber.

Suportând monitorizarea a peste 150 de activități sportive, Xiaomi Smart Band 9 este echipat cu funcții specializate pentru alergare și ciclism, inclusiv 10 cursuri de alergare și măsuri precum VO₂ max și timpul de recuperare, toate concepute pentru a îmbunătăți eficiența antrenamentului și a optimiza performanța.

Smart Band 9 este disponibil acum în România la prețul de aproximativ 200 lei.

Sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult