Xiaomi Smart Band 9 ajunge în Europa pe 16 august cu un senzor de ritm cardiac îmbunătățit. Ce preț va avea?

13.08.2024
Xiaomi Smart Band 9 ajunge în Europa pe 16 august cu un senzor de ritm cardiac îmbunătățit. Ce preț va avea?
Sursa foto: Xiaomi

Xiaomi se pregătește să lanseze cea mai nouă brățară fitness a companiei, Smart Band 9, pe piața din Europa. După lansarea oficială de luna trecută din China, dispozitivul va fi disponibil în curând și pentru consumatorii europeni.

Conform filialei olandeze a magazinului online Xiaomi, Smart Band 9 va fi pusă în vânzare începând cu 16 august, ora 10:00 (11:00 ora României). Prețul de lansare este stabilit la 39,99 de euro, ceea ce îl va face accesibil pentru o gamă largă de utilizatori. Acum două săptămâni, Amazon Italia anunța același preț, dar o dată diferită de lansare: 19 august. Se așteaptă ca versiunea cu NFC să fie disponibilă la un preț ușor mai ridicat.

Design și specificații pentru Xiaomi Smart Band 9

Noua brățară vine în patru variante de culoare: negru, albastru, roz și alb. Un aspect interesant este mecanismul de schimbare rapidă a curelei, care permite personalizarea ușoară a aspectului dispozitivului.

Smart Band 9 aduce îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Band 8. Acesta dispune de un ecran AMOLED de 1,62 inch cu o rezoluție de 490 x 192 pixeli și o luminozitate maximă de 1.200 de niți, ceea ce va asigura o vizibilitate foarte bună chiar și în lumină puternică.

Cu o baterie de 233 mAh care se încarcă 100% în doar o oră, rezistență la apă de până la 50 de metri, dar și conectivitate Bluetooth 5.4, Smart Band 9 promite să fie un dispozitiv robust și versatil. Autonomia acumulatorului? Până la 21 de zile de utilizare. Dacă opțiunea Always On este activată, bateria va ține 9 zile.

Senzor de ritm cardiac cu o precizie îmbunătățită

Printre alte caracteristici demne de menționat se numără și un motor de vibrație liniar cu 20 de moduri de vibrație și un senzor de ritm cardiac cu o precizie îmbunătățită cu 16% față de Band 8. Dispozitivul oferă peste 150 de moduri de fitness, făcându-l un companion ideal pentru entuziaștii sportului și ai unui stil de viață activ.

Brățara măsoară și calitatea respirației din timpul somnului, stresul, gradul de oxigenare al sângelui, dar și ciclurile de somn.

Deși prețul pentru alte țări europene în afara de Olanda și Italia nu a fost încă anunțat, este de așteptat ca Xiaomi Smart Band 9 să coste la fel și în țara noastră.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult