Xiaomi Smart Band 9, noua generație a popularelor brățări de fitness este acum disponibilă în România. La ce preț se comercializează

23.08.2024
Xiaomi Smart Band 9, noua generație a popularelor brățări de fitness este acum disponibilă în România. La ce preț se comercializează
Foto: Xiaomi

Pe lângă noile tablete Redmi Pad SE 8.7, Redmi Pad SE 8.7 4G și Redmi Pad Pro 5G, Xiaomi a anunțat și disponibilitatea în România a brățării de fitness Smart Band 9, noua generație a unuia dintre cele mai populare device-uri de tip wareable din țara noastră și nu numai.

Noua brățară smart Xiaomi Smart Band 9 are un design elegant și oferă o suită extinsă de funcții pentru sănătate. Cu o îmbunătățire de 16% a preciziei monitorizării ritmului cardiac, brățara asigură o monitorizare fiabilă a ritmului cardiac și a SpO₂ pe tot parcursul zilei, precum și o monitorizare a ritmului cardiac în repaus pe calupuri de câte șapte zile. Utilizatorii pot, de asemenea, să își cunoască nivelul de stres și scorurile de vitalitate pentru a ajuta la gestionarea sănătății zilnice. În plus, capacitățile sale sofisticate de urmărire a somnului oferă un raport detaliat despre somn după șapte nopți de purtare, acoperind programul de somn, continuitatea acestuia sau stresul pe tot parcursul zilei, exercițiile înainte de culcare, oferind și recomandări personalizate pentru îmbunătățirea calității somnului.

Alimentat de o baterie robustă de 233 mAh, Smart Band 9 oferă până la 21 de zile de utilizare continuă, un însoțitor ideal pentru stilurile de viață active. Ecranul său cu un afișaj AMOLED de 1,62 inci prezintă o creștere de 50% a luminozității de vârf, atingând până la 1200 de niți, ce garantează o vizibilitate clară chiar și în medii luminoase în aer liber. Suportând monitorizarea a peste 150 de activități sportive, Xiaomi Smart Band 9 este echipat cu funcții specializate pentru alergare și ciclism, inclusiv 10 cursuri de alergare și măsuri precum VO₂ max și timpul de recuperare, toate concepute pentru a îmbunătăți eficiența antrenamentului și a optimiza performanța.

Combinând moda cu funcționalitatea, Xiaomi Smart Band 9 este disponibil în cinci culori de carcasă: Glacier Silver, Midnight Black, Arctic Blue și Mystic Rose, cu noul Titan Gray alăturându-se în curând gamei. Acestea sunt completate de o ramă din aliaj de aluminiu mat, cu un aspect sofisticat, care poate fi asociat cu o gamă de accesorii versatile.

Xiaomi Smart Band 9 este disponibilă în România la un preț recomandat de 249,99 lei, în rețelele de magazine partenere și pe www.Mi-Home.ro. Drept program promoțional, în prima săptămână de la lansarea din țara noastră, brățara Smart Band 9 este disponibilă cu o reducere de 10% din prețul recomandat.

Xiaomi Smart Band 9
Foto: Xiaomi

Sursa: Xiaomi România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult