Xiaomi Smart Band 9 Pro: Detalii și prima imagine cu brățara inteligentă

14.10.2024
Xiaomi Smart Band 9 Pro: Detalii și prima imagine cu brățara inteligentă
Sursa foto: Xiaomi Smart Band 8 Pro

Conform unei scurgeri de informații recente, există toate șansele ca Xiaomi să lanseze în curând o nouă versiune, una Pro, a popularului său wearable Smart Band 9.

Varianta anterioară

Predecesorul modelului despre care discutăm s-a bucurat de succes, fiind considerată una dintre cele mai bune alegeri în categoria dispozitivelor de fitness la un preț accesibil.

Cu o autonomie de două săptămâni și un display atractiv, acest model oferă urmărirea activității fizice, monitorizarea continuă a ritmului cardiac, dar și GPS integrat.

Lansarea Smart Band 9 și îmbunătățiri

Compania a lansat recent o versiune mai subțire, Smart Band 9, care a venit cu îmbunătățiri pe partea de monitorizare a somnului, urmărire a nivelului de oxigen din sânge și a ritmului cardiac.

Trebuie menționată și autonomia extinsă de până la 21 de zile.

Sursa foto: YTECHB

Opțiuni de culoare

Conform imaginilor postate de către YTECHB înainte de lansarea oficială, noua Xiaomi Smart Band 9 Pro ar putea fi disponibilă în trei culori: negru, argintiu și auriu.

Nu sunt excluse alte opțiuni care ar putea apărea odată cu lansarea sau după.

Deși schimbările de design par să fie minore, există câteva modificări interesante.

Ecranul este curbat

Una dintre cele mai evidente este ecranul ușor curbat, în contrast cu display-ul plat al modelului anterior.

De asemenea, se observă o curea din poliuretan termoplastic ce se conectează la carcasa brățării într-un mod similar cu cel observat în cazul Apple Watch.

Carcasa din aluminiu a noului wearable pare să aibă o finisare mată și mai robustă, în timp ce ecranul este mai mare și înconjurat de margini mai subțiri.

Aceste modificări apropie dispozitivul de smartwatch-urile premium.

O nouă copie a Apple Watch?

Deși designul amintește de Watch SE – se știe că Xiaomi și-a făcut un renume din a imita software-ul și hardware-ul rivalilor americani -, brățara inteligentă nu include o coroană digitală.

În ceea ce privește specificațiile tehnice și data exactă de lansare, informațiile sunt încă limitate.

Totuși, ținând cont că modelul anterior a fost comercializat la un preț de aproximativ 90 de dolari, este de așteptat ca și Smart Band 9 Pro să se încadreze într-o gamă de preț similară.

Sursa: Notebookcheck

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult