Zvon: Apple Watch X. Noi randări dezvăluie un ecran impresionant

26.06.2024
Zvon: Apple Watch X. Noi randări dezvăluie un ecran impresionant

Apple Event este cel mai anticipat eveniment al anului pentru toți fanii Apple. Pe lângă noul iPhone 16, se pare că va fi lansat și Apple Watch X. Încă nu se știu multe lucruri despre acest dispozitiv cunoscut și ca Watch 10, dar au fost scăpate noi randări online. Acestea arată un detaliu cel puțin surprinzător legat de ecranul produsului.

Ecran mult mai mare

Litera X din Apple Watch X face referire la cei 10 ani pe care ceasul inteligent îi va împlini în septembrie anul acesta. Și cum putea fi celebrat evenimentul special decât prin câteva imagini senzaționale puse la dispoziție de moara zvonurilor. Randările vin de la 91mobiles și dezvăluie un ecran de 2 inci, adică cel mai mare de până acum pe un Apple Watch. Nu apar schimbări în ce privește designul: coroana digitală și butonul lateral rămân la fel. Ecranul are aceeași formă ca la modelele anterioare.

Sistem nou de atașare a brățării

Conform zvonurilor, sistemul de atașare a brățării va fi unul magnetic. Acest lucru nu reiese din poze, așa că rămâne de văzut cum va arăta varianta finală. Dacă zvonurile se adeveresc, ar însemna că designul acesteia va fi mult mai subțire.

Apple Watch X sau Apple Watch Series 10 ar putea fi lansat în două dimensiuni: 45 mm și 49 mm. De asemenea, se așteaptă ca Apple Watch X să aibă în sfârșit monitorizarea tensiunii arteriale și a apneei de somn. Se mai spune și că noua versiune va avea un ecran LTPO TFT. Acesta ar putea ajuta bateria să țină mai mult decât la modelele actuale.

Sursa: Tom’s Guide

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult