Noua funcție AI Studio de la Meta: Avatare virtuale pentru utilizatorii Instagram

30.07.2024
Noua funcție AI Studio de la Meta: Avatare virtuale pentru utilizatorii Instagram
Meta

Meta vin cu o nouă veste bună pentru utilizatorii Instagram: lansarea AI Studio. Cu noua funcție, aceștia pot să-și creeze versiuni virtuale cu ajutorul inteligenței artificiale. Se așteaptă ca și creatorii de conținut să profite de AI Studio pentru a-i ajuta cu postările zilnice și a face rost, astfel, de și mai mulți urmăritori.

Cum poate fi folosit AI Studio

Noua funcție oferită recent de Meta este ușor de folosit. Utilizatorul are două posibilități la dispoziție: fie s-o acceseze via Instagram pe dispozitivul preferat, fie să intre pe ai.meta.com/ai-studio.

Dacă optează pentru prima opțiune, trebuie doar să deschidă mesajele, să înceapă o conversație nouă și să dea click pe opțiunea Creează un chat AI. În scurt timp va apărea un asistent digital care va ajuta cu tot ce trebuie pentru crearea personajului virtual. Utilizatorul va putea să aleagă cum să arate avatarul, ce nume să aibă, tipul de personalitate și felul în care se exprimă în scris.

Ce alte opțiuni oferă AI Studio

Există chiar și un ghid de utilizare pentru AI Studio astfel încât utilizatorul să se bucure de toate avantajele oferite de noua funcție. Printre acestea, posibilitatea de a alege, pentru noul avatar, conturi cu care nu vrea să aibă de-a face vreodată ori subiecte despre care acesta/aceasta să nu vorbească. Personajul creat cu AI va oferi răspunsuri etichetate ca aparținând inteligenței artificiale pentru a elimina orice potențiale acuze.

Din păcate, AI Studio nu va putea fi folosit și în țara noastră. Uniunea Europeană are un set de reguli stricte pentru orice are tangență cu inteligența artificială. Noua funcție este disponibilă doar pentru utilizatorii de Instagram din State.

Sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult