Apple dezvăluie iOS 18 și propria viziune asupra integrării AI. Urmăriți în direct Worldwide Developer Conference 2024

10.06.2024
Apple dezvăluie iOS 18 și propria viziune asupra integrării AI. Urmăriți în direct Worldwide Developer Conference 2024
Foto: Apple

Aici veți putea urmări în direct, pe 10 iunie 2024, începând cu 20:00 (ora României), prezentarea Apple ce va da startul ediției din 2024 a evenimentului Worldwide Developer Conference (WWDC).

Worldwide Developer Conference (WWDC) reprezintă evenimentul anual dedicat dezvoltatorilor de software din ecosistemul companiei, fiind ocazia aleasă de Apple pentru a prezenta funcțiile noi pe care dispozitivele iPhone, iPad, Apple Watch sau Mac le vor primi în viitorul apropiat.

Iar ediția din 2024 promite să fie cu adevărat spectaculoasă, acesta fiind momentul ales de Apple pentru a prezenta următoarele versiuni ale sistemelor sale de operare, precum iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 sau watchOS 11, dar și noua viziune a companiei în legătură cu funcționalitatea AI ce urmează să fie integrată în aceste produse.

Sursa: Apple YouTube

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult