Samsung One UI 7.0 își dezvăluie secretele înainte de lansarea oficială

24.10.2024
Samsung One UI 7.0 își dezvăluie secretele înainte de lansarea oficială
Sursa foto: Mobile Wala Bhai

Primele capturi de ecran scăpate online cu versiunea beta a One UI 7.0 de la Samsung au apărut în luna iulie a acestui an pe site-ul Smartprix.

Iată că între timp a apărut și un video hands-on pe canalul de YouTube al user-ului Mobile Wala Bhai.

În clip putem vedea un Galaxy S24 Ultra cu versiunea beta a software-ului la bord și observa seria de modificări și îmbunătățiri gândite de Samsung pentru dispozitivele lor.

Design pentru o experiență modernă

Gigantul sud-coreean pare să fi schimbat complet aspectul vizual al interfeței, introducând noi pictograme dinamice și actualizând designul multor aplicații native.

Ecranul principal are acum widget-uri îmbogățite cu funcționalități extinse, în timp ce panoul de notificări adoptă un design modern cu elemente în formă de pastilă.

Setări rapide optimizate

Panoul de setări rapide arată complet diferit față de versiunea anterioară One UI 6.

Se vede că Samsung a lucrat la îmbunătățirea transparenței fundalului și a efectelor de blur pentru a crea un aspect mai dinamic și mai plăcut din punct de vedere vizual.

Componentele și aspectul general al interfeței par să fie mai bine integrate și mai coerente.

Setările pentru camera foto

O schimbare majoră apare în aplicația Cameră, unde setările importante au fost mutate în partea de jos a ecranului.

Această modificare aduce toate comenzile importante mai aproape de degetele utilizatorului.

Animațiile de încărcare

Una dintre cele mai vizibile îmbunătățiri este noua animație de încărcare, care apare atât pe ecranul de blocare, cât și pe cel principal.

Sursa foto: Sammy Fans

Un indicator dinamic în formă de pastilă apare în momentul conectării încărcătorului, servind simultan ca bară de progres și afișaj pentru procentul de încărcare.

Elementul își schimbă culoarea din verde în gri și afișează timpul rămas până la încărcarea completă.

Când telefonul este deblocat în timpul încărcării, indicatorul bateriei se mărește ușor și devine verde, semnalând vizual procesul de încărcare activ.

Disponibilitate One UI 7

Deși nu a fost încă lansată oficial, acest prim clip cu noua interfață în acțiune sugerează că Samsung s-a concentrat, de această dată, pe experiența de utilizare și pe modernizarea aspectului vizual al interfeței.

Sursa: Sammy Fans

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult