Patch de securitate Android 14 pentru august: Ce telefoane Pixel beneficiază de securitate sporită și performanță optimizată

07.08.2024
Patch de securitate Android 14 pentru august: Ce telefoane Pixel beneficiază de securitate sporită și performanță optimizată
Sursa foto: Android

Google a lansat la începutul acestei luni mult așteptatul patch de securitate pentru august, destinat smartphone-urilor Pixel cu Android 14. Acesta nu este doar o actualizare de rutină, ci aduce schimbări semnificative.

Echipa Google a rezolvat 46 de vulnerabilități identificate în sistem, cu severități variind de la medii la critice. Mai exact, 11 probleme au fost adresate în patch-ul din 1 august, iar restul de 35 au fost rezolvate în cel din 5 august.

Detalii despre actualizarea de securitate Android 14

Securitatea nu este singurul aspect la care s-a lucrat din greu. Interfața de utilizator a fost și ea îmbunătățită, în special la trecerea de la un utilizator cu ecran de blocare la unul fără. Inginerii Google au rezolvat și alte probleme raportate de utilizatori, precum eroarea de boot loop după revenirea la setările din fabrică și pâlpâirea obositoare a ecranelor.

Lansarea a avut loc la doar o zi după ce Google a publicat update-ul de securitate pentru august 2024 pentru ceasurile inteligente Pixel Watch și Watch 2. Actualizarea va fi disponibilă treptat. Dacă sunteți nerăbdători, puteți verifica manual disponibilitatea în Setări > Sistem > Actualizare sistem.

Sursa foto: gadgets360

Lista dispozitivelor compatibile

Patch-ul este disponibil pentru o gamă largă de telefoane Pixel, de la Pixel 5a până la cele mai noi modele Pixel 8 și 8 Pro. Iată lista completă a dispozitivelor care îl vor primi:

  1. Google Pixel 8a
  2. Google Pixel 8 Pro
  3. Google Pixel 8
  4. Google Pixel Fold
  5. Google Pixel Tablet
  6. Google Pixel 7a
  7. Google Pixel 7 Pro
  8. Google Pixel 7
  9. Google Pixel 6a
  10. Google Pixel 6 Pro
  11. Google Pixel 6
  12. Google Pixel 5a

Pentru utilizatorii mai experimentați, actualizarea de securitate pe luna august poate fi descărcată pe smartphone-urile Pixel compatibile ca o actualizare OTA, fiind disponibilă și pe site-ul oficial Android.

Sursa: gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult