Samsung One UI 6.1.1 extinde cele mai noi funcții Galaxy AI la și mai mulți utilizatori din Europa

09.09.2024
Samsung One UI 6.1.1 extinde cele mai noi funcții Galaxy AI la și mai mulți utilizatori din Europa
Sursa foto: Samsung

După o așteptare îndelungată și numeroase întârzieri, actualizarea One UI 6.1.1 începe acum să fie distribuită în Europa pentru unitățile Galaxy S24 și nu numai.

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat recent lansarea extinsă a actualizării One UI 6.1.1, care va aduce cele mai noi funcții Galaxy AI pe o gamă largă de dispozitive. Începând cu luna septembrie, actualizarea va fi disponibilă pentru seria Galaxy S24, gama S23, S23 FE, Z Flip5, Z Fold5 și seria Tab S9.

Comunicare fără bariere

Una dintre cele mai așteptate funcții este îmbunătățirea comunicării cu persoanele care vorbesc alte limbi decât a noastră. Funcția Interpreter, de exemplu, vine cu Listening Mode, care va fi acum disponibil pe toate dispozitivele extinse.

Aceasta va facilita înțelegerea și comunicarea în diferite limbi străine. Funcția Suggested Replies, disponibilă anterior doar pe Galaxy Z Flip6, va fi acum accesibilă și pe seria Galaxy S24. Aceasta va funcționa cu Galaxy Watch Ultra și Galaxy Watch7.

Chat Assist va permite utilizatorilor să creeze conținut pentru rețelele sociale, email-uri etc. cu ușurință via Composer. Această funcție permite generarea automată a textelor bazate pe câteva cuvinte cheie, adică adaptează mesajul în funcție de tonul și stilul personal al utilizatorului.

Productivitate și eficiență

Note Assist face procesul de luare a notițelor mai eficient, oferind funcții de traducere și rezumare a acestora.

Noua funcție de transcriere permite crearea rapidă a notițelor din înregistrări vocale. Sketch to Image ajută la îmbunătățirea fotografiilor prin generarea unor opțiuni de imagine bazate pe schițe simple.

PDF Overlay Translation permite traducerea și suprapunerea textului în fișiere PDF, transformând textul în imagini sau grafice. Circle to Search cu Google și Sound Search vor ușura căutările rapide și rezolvarea problemelor complexe de matematică.

Instant Slow-mo permite crearea de efecte slow-motion de înaltă calitate, iar videoclipurile pot fi salvate și partajate cu ușurință.

Cu Portrait Studio, utilizatorii pot crea portrete într-o varietate de stiluri, cum ar fi 3D cartoon sau acuarelă, într-un mod simplu și rapid.

Disponibilitate și compatibilitate

Actualizarea va fi disponibilă pentru seria Samsung Galaxy S24 în Europa de pe 9 septembrie. Actualizările pentru celelalte dispozitive și regiuni vor veni în săptămânile următoare.

Trebuie menționat că anumite funcții necesită conectarea la contul Samsung și o conexiune la rețea pentru a funcționa corect.

Disponibilitatea și precizia unor funcții pot varia în funcție de limbă, țară sau operator, iar anumite caracteristici pot fi limitate de specificațiile fiecărui dispozitiv în parte.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult