A apărut prima imagine cu Galaxy Tab S10 Ultra. Noul model flagship nu aduce schimbări majore

04.09.2024
A apărut prima imagine cu Galaxy Tab S10 Ultra. Noul model flagship nu aduce schimbări majore
Sursa foto: Samsung

Samsung se pregătește de lansarea unei noi serii de tablete: Galaxy Tab S10.

După succesul înregistrat cu Tab S9, sud-coreenii par să-și concentreze atenția asupra dispozitivelor cu ecrane mai mari, renunțând la modelul de 11 inci în favoarea versiunilor Ultra și Plus.

Designul noii Galaxy Tab S10 Ultra

Deși fanii brandului sperau la o revoluție în designul modelului de top, cele mai recente scurgeri de informații sugerează că schimbările vor fi unele subtile.

Leaker-ul Evan Blass a postat pe Twitter o imagine care pare să fie un render al viitoarei Galaxy Tab S10 Ultra. Aceasta vine după o altă poză apărută în iunie anul acesta. Cea postată de Evan arată că, spre dezamăgirea fanilor, Samsung va păstra designul familiar, inclusiv notch-ul din partea superioară a ecranului, care adăpostește sistemul dual de camere frontale.

Specificații și funcționalități noi

Se pare că noua tabletă va avea un ecran de 14,6 inci, înconjurat de rame care par puțin mai subțiri. O noutate interesantă este prezența a două porturi USB Type-C pe marginea inferioară, o premieră pentru tabletele companiei.

Sursa: Evan Blass | X

În rest, corpul va fi metalic și va avea o nuanță de gri. Camera duală verticală pare să fie similară cu cea de pe Tab S9 Ultra, iar conectorul magnetic pentru tastatură și alte accesorii este în același loc.

Certificări și detalii suplimentare

Anterior acestei dezvăluiri, modelele Galaxy Tab S10+ și Tab S10 Ultra au primit certificarea FCC, care confirmă suportul pentru încărcarea rapidă la 45W. Zvonurile sugerează că Samsung ar putea opta pentru un procesor MediaTek, posibil Dimensity 9300+.

Se așteaptă ca seria Galaxy Tab S10 să fie lansată cu Android 14 și interfața One UI 6.1.1 gata instalate. Este probabil ca aceste tablete să beneficieze de cel puțin patru ani de suport pentru sistemul de operare Android.

Posibilă lansare în octombrie

Deși inițial se preconiza că noua gamă va fi dezvăluită la evenimentul Unpacked din iulie, ultimele informații indică o posibilă lansare în octombrie, probabil alături de Galaxy S24 FE.

Seria Galaxy Tab S10 pare să se concentreze pe perfecționarea unei formule de succes, mai degrabă decât pe o reinventare completă.

Sursa: TechRadar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult