Honor MagicPad 2: Ecran OLED și AI Defocus Eye Protection

04.07.2024
Honor MagicPad 2: Ecran OLED și AI Defocus Eye Protection

Honor vor lansa noua lor tabletă MagicPad 2 săptămâna viitoare, pe 12 iulie. Momentan, doar în China. Compania va debuta și alte dispozitive în aceeași zi: Magic V3 și Magic Vs3. Acum o lună, Honor au dezvăluit seria Honor 200 pe piețele globale. Pre-rezervările pentru MagicPad 2 au început deja. Iată la ce ne putem aștepta pe partea de design, culori și specificații posibile.

Honor MagicPad 2: Design și culori

Imaginile oficiale postate pe site-ul companiei chineze ne arată o tabletă elegantă și subțire în stilul caracteristic Honor. Noul model va fi disponibil în trei culori: albastru, alb și negru. Doar atât se știe în mod oficial. De acum urmează doar zvonuri și presupuneri (inclusiv legate de specificații) furnizate de Digital Chat Station, tipsterul neobosit de pe Weibo.

Conform imaginilor teaser, spatele tabletei pare să aibă o singură cameră cu un blitz LED într-un modul de cameră vertical.

Specificații pentru MagicPad 2

Ecranul OLED de pe tableta Honor MagicPad 2 ar avea 12.3 inch și este foarte probabil să ofere o tehnologie inovativă numită AI Defocus Eye Protection. Aceasta a fost introdusă prima oară luna trecută în cadrul evenimentului anual Mobile World Congress desfășurat în Shanghai. Tehnologia promite să reducă, la 25 de minute după utilizare, miopia tranzitorie a utilizatorilor cu 13 grade în medie.

Honor au anunțat deja că AI Defocus Eye Protection va fi prezentă pe telefoanele pliabile Honor Magic V3s și Magic V3. Alte specificații zvonite: rata de reîmprospătare a ecranului ar fi de 144Hz și procesorul ar fi un Snapdragon 8s Gen 3.

Honor MagicPad 2: Memorie și spațiu de stocare

Tableta celor de la Honor ar urma să fie disponibilă în aceste patru configurații: 8GB+256GB, 12GB+256GB, 12GB+512GB și 16GB+1TB. De asemenea, se pare că aceasta va oferi suport Wi-Fi.

Sursa: gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult