Lenovo Legion Y700 (2024): Tot ce știm până acum despre noua tabletă de gaming

23.09.2024
Lenovo Legion Y700 (2024): Tot ce știm până acum despre noua tabletă de gaming
Sursa foto: Lenovo

Designul noii tablete Legion Y700 a fost recent dezvăluit de compania Lenovo prin intermediul a trei imagini oficiale postate online.

Tableta se remarcă printr-un aspect elegant, dominat de o finisare mată în nuanțe de negru, completată de un design cu margini drepte care îi conferă un aer premium și modern.

Sistemul de camere

Se așteaptă ca dispozitivul să continue tradiția de a include un sistem de camere duale pe spate, având un senzor principal de 13 megapixeli, similar cu modelul anterior.

De asemenea, se preconizează că va avea o cameră frontală de 8 megapixeli pentru streaming sau apeluri video.

Logo-ul Legion este plasat central pe spate, iar logo-ul Lenovo este poziționat discret în partea inferioară a dispozitivului.

Performanța procesorului în teste

Tableta este echipată cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3, o actualizare semnificativă față de chipul Snapdragon 8+ Gen 1 folosit în modelul precedent.

Performanța acestuia a fost deja demonstrată în testele Geekbench, unde dispozitivul a obținut un scor de 2.209 puncte pentru single-core și 6.509 puncte pentru multi-core.

Aceste rezultate promit o îmbunătățire semnificativă a performanței, care va fi completată de 12 GB de memorie RAM pentru jocuri și aplicații solicitante.

Specificațiile ecranului

Modelul din 2023 se lăuda cu un ecran de 8 inci cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, o rată de reîmprospătare de 144Hz, o densitate de 343 PPI și o luminozitate maximă de 500 de niti.

Autonomia acumulatorului

În ceea ce privește autonomia, modelul anterior era echipat cu o baterie de 6550 mAh și suporta încărcare rapidă de 45W.

Acesta beneficia și de tehnologia de încărcare bypass, care proteja bateria și menținea performanța optimă în timpul sesiunilor intense de gaming.

Este de așteptat ca noul model să păstreze sau chiar să îmbunătățească aceste caracteristici.

Lansarea, în sezonul de sărbători

Cum era de așteptat, cei de la Lenovo păstrează încă secretul asupra multor aspecte ale noii lor tablete.

Data de 29 septembrie 2024 este vehiculată ca posibilă zi a lansării oficiale în China, strategia companiei vizând probabil sezonul de cumpărături de sărbători.

Tot atunci vom afla specificațiile finale, disponibilitatea, dar și prețul tabletei Lenovo Legion Y700 (2024). Rămâne de văzut dacă va ajunge și în țările din Europa.

Sursa: NotebookCheck

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult