MatePad Pro 12.2 și MatePad Air 12, pregătite de lansare. Tot ce știm despre noile tablete de la Huawei

01.08.2024
MatePad Pro 12.2 și MatePad Air 12, pregătite de lansare. Tot ce știm despre noile tablete de la Huawei
Huawei MatePad Pro 2

Așteptările sunt mari pentru noile tablete MatePad Pro 12.2 și MatePad Air 12 de la Huawei, ce vor fi lansate foarte curând. În afară de câteva zvonuri despre specificații și funcționalități, nu se știe mare lucru despre noile modele.

Atât MatePad Air 12 cât și MatePad Pro 12.2 vor debuta săptămâna viitoare, mai exact pe 6 august, în China. Cum era de așteptat, Huawei au publicat două imagini teaser cu ambele tablete. De asemenea, directorul executiv al companiei, Richard Yu, a postat o pictură pe Weibo realizată cu Pro 12.2.

Primele teasere cu MatePad Pro 12.2 și MatePad Air 12

Să le luăm pe rând. În primul teaser putem vedea designul elegant al MatePad Pro 12.2 și stylusul cu care este echipat, pe când cea de-a doua imagine scoate în evidență variantele de culori disponibile pentru MatePad Air 12. Pentru pictura de pe Weibo, Yu a folosit MatePad Pro 12.2 și aplicația GoPaint (versiunea stabilă).

Aceasta din urmă va debuta în același timp cu cele două dispozitive și va oferi optimizări importante. GoPaint oferă suport pentru gesturi în aer cu stylus-ul din primul teaser.

Specificații: Ce ar putea oferi MatePad Pro 12.2

Pe lângă cele trei imagini, există numai zvonuri. Cum ar fi, de exemplu, că modelul Pro 12.2 ar fi echipat cu suport pentru SMS prin satelit și că ar avea Kirin 9010 la bord. Tehnologia de comunicații wireless pe distanțe scurte numită NearLink ar fi și ea prezentă pe acest dispozitiv, ca și încărcarea de 100W. NearLink poate înlocui cu succes Wi-Fi și Bluetooth.

Din poza pe care Huawei a postat-o, tipul camerei frontale e un mister. Din moment ce nu se vede deloc, putem doar presupune că este sub ecran.

MatePad Air 12: Design și funcționalități

De cealaltă parte, din teaserul pentru Huawei MatePad Air 12 putem vedea că aceasta are două camere pe spate. Din păcate, modelul de decupaj al camerei frontale nu e vizibil. Tableta are și ea aceeași tehnologie de comunicații wireless.

În plus, oferă suport pentru încărcare de 66W și e foarte posibil să aibă același procesor sub capotă.

Au mai rămas câteva zile până când Huawei MatePad Pro 12.2 și MatePad Air 12 vor fi lansate. Rămâne de văzut cum vor performa aceste noi dispozitive în fața concurenței.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult