OnePlus Pad Pro, lansată azi în China. Imagini live cu tableta înainte de evenimentul oficial

27.06.2024
OnePlus Pad Pro, lansată azi în China. Imagini live cu tableta înainte de evenimentul oficial

Compania OnePlus va lansa noul dispozitiv OnePlus Pad Pro în cadrul unui eveniment special care va avea loc astăzi în China. Cu această ocazie, compania va dezvălui și alte produse interesante. Printre acestea se numără OnePlus Ace 3 Pro, OnePlus Watch 2 și OnePlus Buds 3.

Design și accesorii

Imagini live cu OnePlus Pad Pro au apărut pe Weibo, o cunoscută platformă de socializare din China, înainte ca dispozitivul să fie lansat oficial. Noul model are margini subțiri și o cameră foto principală de 13 megapixeli, plasată central pe partea superioară a panoului din spate. Există, de asemenea, și un senzor selfie de 8 megapixeli. Din imagini, se pare că designul este similar cu cel al modelului precedent, OnePlus Pad.

În ceea ce privește accesorii, tableta OnePlus Pad Pro va fi compatibilă cu o tastatură magnetică și un stilou digital. Se pare că noul model va oferi și posibilitatea de a vă juca și desena oricând veți dori să evadați din cotidian.

Specificații

Se vehiculează că OnePlus Pad Pro va fi echipată cu o cameră principală de 13 MP și o cameră selfie de 8 MP. De asemenea, se așteaptă ca dispozitivul să fie echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Acesta va transforma noua tabletă OnePlus într-una dintre cele mai puternice de pe piață.

OnePlus Pad Pro va avea un ecran LCD de 11.6 inci cu o rată de refresh de 144Hz și suport HDR10+.

Preț și disponibilitate

OnePlus Pad Pro va fi cea de-a treia tabletă lansată de companie, după OnePlus Pad și OnePlus Pad Go, care au debutat anul trecut. Rămâne de văzut cât va costa și în ce țări va fi disponibilă noua tabletă.

Lansarea OnePlus Pad Pro este așteptată cu nerăbdare de fani. Cu specificațiile sale avansate și suportul pentru accesorii utile în viața de zi cu zi, dispozitivul promite să fie o alegere excelentă pentru utilizatorii de tablete.

Sursa: 91 Mobiles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult