Pe lângă OnePlus Nord 4, compania chineză va lansa și noua tabletă OnePlus Tab 2. Care îi sunt specificațiile

08.07.2024
Pe lângă OnePlus Nord 4, compania chineză va lansa și noua tabletă OnePlus Tab 2. Care îi sunt specificațiile
Foto: OnePlus Pad Pro

OnePlus a confirmat că în cadrul evenimentului pe care urmează să-l susțină pe 16 iulie 2024, în orașul italian Milano, compania va lansa, pe lângă noul smartphone OnePlus Nord 4, și căștile audio true wireless OnePlus Buds 3 Pro, smartwatch-ul OnePlus 2R, dar și o surpriză: noua tabletă OnePlus Tab 2.

În urma acestui an, pe X / Twitter și-au făcut deja apariția specificațiile acestei tablete, iar, conform acestora, se pare că OnePlus Tab 2 va fi un rebranding, pentru piața internațională, a dispozitivului OnePlus Pad Pro din China.

OnePlus Pad 2
Foto: OnePlus

OnePlus Tab 2, specificații probabile

Noua tableta OnePlus ar urma să aibă o configurație foarte puternică, bazată pe procesorul Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, dar și două variante de memorie și stocare: cu 8 GB memorie RAM și 128 GB de stocare, respectiv 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare.

Ecranul tabletei ar avea o diagonala de 12,1 inci, un panel LCD cu rezoluție de 3000×2120, refresh rate de 144 Hz, suport Dolby Vision și luminozitate maximă de 900 de niți. OnePlus Pad 2 ar urma să fie dotată cu 6 difuzoare si două camere: cea principală bazată pe un senzor de 13 MP, iar cea selfie de 8 MP.
Tableta OnePlus ar beneficia de o baterie cu capacitatea de 9510 mAh, ce va putea fi încărcată pe fir la 67W, prin intermediul standardului SUPERVOOC.

Leak-ul care dezvăluie specificațiile tabletei OnePlus Pad 2 amintește și că aceasta va fi lansată, cel puțin pe piața din India, alături de accesorii precum stylus-ul OnePlus Stylo 2 și husa cu tastatură Smart Keyboard and Folio Case. Dacă aceste accesorii vor fi disponibile în India, nu vedem motive pentru care OnePlus să nu le lanseze și în restul regiunilor în care va comercializa tableta Pad 2.

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult