Tableta de buget Redmi Pad SE 8.7 de la Xiaomi vine în Europa: Prețuri pentru variantele Wi-Fi și 4G

21.08.2024
Tableta de buget Redmi Pad SE 8.7 de la Xiaomi vine în Europa: Prețuri pentru variantele Wi-Fi și 4G
Sursa foto: Redmi

Noua tabletă de buget Redmi Pad SE 8.7 de la Xiaomi ajunge în Europa în două variante: Wi-Fi și 4G. Sa vedem ce specificații au cele doua, dar și prețurile.

Lista cu specificații

Ecranul celor două este un LCD de 8.7 inci cu o rezoluție de 800 x 1340 pixeli și o rată de refresh de 90 Hz. Aceste specificații, alături de adâncimea de culoare de 10 biți, permit afișarea unui miliard de culori.

Sub capotă, ambele variante sunt alimentate de un procesor octa-core MediaTek Helio G85 și un GPU Arm Mali-G52 MC2. Memoria RAM este de 6 GB, iar stocarea internă de 128 GB vine cu opțiunea de a fi extinsă.

Pot fi folosite ca eBook Reader

Un aspect notabil al ambelor modele este certificarea TÜV Rheinland pentru lumină albastră redusă și performanță fără flicker. Aceasta, împreună cu cele două moduri de lectură, „Classic” și „Paper,” le transformă în veritabile eBook Readers ce pot fi folosite timp îndelungat, fără a pune presiune pe ochi.

Camere și conectivitate

Există, de asemenea, și o cameră principală de 8 megapixeli, plus o cameră frontală de 5 megapixeli. Sunetul este asigurat de două difuzoare stereo duale cu suport Dolby Atmos.

La capitolul conectivitate, tableta include un jack audio de 3.5 mm, Bluetooth 5.3 și Wi-Fi 5 dual-band, iar portul USB Type-C vine cu suport pentru încărcare rapidă de 18W.

Modelul 4G adaugă și suport pentru dual SIM, permițând utilizatorilor să acceseze rapid internetul, indiferent de locul în care se află.

Design și baterie

Tableta are o greutate de 373 de grame (375 de grame pentru versiunea 4G) și următoarele dimensiuni: 211.58 x 125.48 x 8.8 mm. Este disponibilă în culorile albastru, verde și gri.

Sistemul de operare este Android 14 cu interfața HyperOS. Bateria este de 6650 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 18W.

Ce preț au

Prețul pentru varianta de bază a tabletei începe de la aproximativ 139 de euro, în timp ce versiunea 4G poate fi achiziționată pentru aproximativ 179 de euro. Aceste prețuri fac din Redmi Pad SE 8.7 și SE 8.7 4G opțiuni accesibile pentru cei care caută o tabletă cu specificații decente la un cost redus.

Xiaomi oferă și un cover dedicat pentru ambele variante. El include o curea pentru încheietură și un suport reglabil.

Cu Redmi Pad SE 8.7, Xiaomi continuă să își consolideze poziția pe piața tabletelor de buget.

Sursa: Gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult