Tabletele HUAWEI MatePad Pro 12.2” și MatePad 12 X, disponibile acum în România

09.10.2024
Tabletele HUAWEI MatePad Pro 12.2” și MatePad 12 X, disponibile acum în România
Foto: Huawei

Noile tablete HUAWEI MatePad Pro 12.2” și MatePad 12 X, descrise drept „dispozitive de productivitate extrem de utile, concepute pentru a redefini modul în care profesioniștii și creatorii de conținut își desfășoară activitatea”, devin disponibile în România, în oferta HUAWEI Store.

HUAWEI MatePad Pro 12.2” este noul flagship al seriei lansate în această toamnă. Tableta aduce în prim-plan tehnologii inovatoare de afișare, un design unic, Golden Silk, și are o greutate de doar 508 grame și o grosime de 5,5 milimetri.

HUAWEI MatePad 12 X este o tabletă orientată spre productivitate, dedicată tinerilor utilizatori. Se remarcă prin culori luminoase și un finisaj perlat, un ecran ultra-strălucitor cu tehnologie PaperMatte, care asigură protecția ochilor și, în același timp, este foarte rezistent.

HUAWEI MatePad Pro 12.2

HUAWEI MatePad Pro are un ecran mat Tandem OLED PaperMatte de dimensiuni generoase, de 12,2 inci, cu o luminozitate maximă de până la 2000 de niți, compatibil HDR, cu contrast de 2.000.000:1. Indiferent dacă tableta este folosită în lumina puternică a soarelui sau într-un spațiu interior bine iluminat, experiențele de vizualizare sunt autentice și captivante, datorită ecranului OLED mat, ce-l scoate imediat în evidență comparat cu ecranele lucioase obișnuite.

Ecranul este îmbunătățit prin tehnologii inovatoare anti-reflexie și a obținut certificările SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance, TÜV Rheinland Reflection-Free și TÜV Rheinland Full Care Display 3.0.

Cu o greutate de doar 508 g și o grosime de 5,5 mm, HUAWEI MatePad Pro de 12.2” este ușor de transportat oriunde. Design-ul Golden Silk al suprafeței, realizat prin tehnica Silk Weaving Craftmanship, și straturile optice multiple creează un efect vizual inedit și o textură fină la atingere.

HUAWEI MatePad
Foto: Huawei

Tableta vine însoțită de o tastatură ultra-ușoară HUAWEI Glide, care are un design ingenios de stocare și încărcare pentru stylus. Tastatura se deschide și se închide dintr-o singură mișcare, similar cu un laptop, iar textura sa plăcută la atingere este tratată anti-pată, ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

Aplicația GoPaint a tabletei oferă o varietate de instrumente digitale pentru creație, inclusiv pensule Splatter și Fluid, introduse în premieră, pentru artiștii care doresc să experimenteze. Texturile realiste asigură opțiuni autentice, cum ar fi realizarea de suprafețe stâncoase, mătase aurie, mătase argintie și hârtie de orez, similare picturii pe hârtie. Motorul FangTian Painting 2.0 are suport 8K, aplicarea de straturi multiple realizându-se rapid și la rezoluție înaltă. Aceste funcții revoluționare oferă libertate deplină pentru a da viață oricărei idei creative, indiferent dacă cel care utilizează tableta este începător sau un artist experimentat.

HUAWEI MatePad Pro 12.2” are suport pentru HUAWEI SuperCharge la 100 W, care încarcă complet bateria de 10.100 mAh a tabletei, de la 0 la 100%, în doar 55 de minute. Funcția Smart Power Conserve asigură o autonomie de până la 380 de zile în modul standby.

HUAWEI MatePad
Foto: Huawei

HUAWEI MatePad 12 X

Brandingul „X” al Huawei simbolizează „extrem” și „explorare”, iar HUAWEI MatePad 12 X se distinge prin această „filosofie de curaj și inovație”. Carcasa integral metalică a tabletei este realizată din aliaj de aluminiu și oferă o durabilitate sporită, fără a sacrifica eleganța sau portabilitatea. Tableta cântărește doar 555 g și are o grosime de 5,9 mm. Liniile clare și ramele lucioase adaugă un finisaj strălucitor, asigurând o senzație premium la atingere.

HUAWEI MatePad 12 X vine echipată cu un ecran mat PaperMatte ultra-luminos, conceput pentru a oferi o experiență excelentă de utilizare, fie că este vorba de citit, scris sau interacțiuni tactile.

HUAWEI MatePad
Foto: Huawei

Aplicația HUAWEI Notes este un instrument conceput pentru notițe. Le permite utilizatorilor să își organizeze ideile cu ușurință. Funcția Note Replay sincronizează în timp real sunetul cu notițele, facilitând revizuirea conținutului.

Cu funcția de Multi-Note și Split Screen, utilizatorii pot vizualiza și compara mai multe notițe simultan pe ecran. HUAWEI Notes vine cu o gamă variată de șabloane presetate, de la caiete estetice până la planificatoare axate pe productivitate. De asemenea, aplicația GoPaint este preinstalată și conține peste 150 de tipuri de pensule profesionale și texturi realiste, oferind o experiență autentică de pictură.

HUAWEI MatePad
Foto: Huawei

Prețuri și disponibilitate în România

Cele două tablete se regăsesc în oferta HUAWEI Store România.

HUAWEI MatePad Pro 12.2” WIFI Only, 12GB RAM + 512GB stocare, în varianta de culoare Gold, are un preț recomandat de vânzare de 4.999 lei.

HUAWEI MatePad 12 X PaperMatte Edition WIFI Only, 12GB RAM + 256GB stocare, în varianta de culoare Green, are un preț recomandat de vânzare de 3.249 lei.

Pentru comenzile plasate pentru oricare dintre cele două modele, pe HUAWEI Store România, utilizatorii vor primi:

  • Cadou: M-Pencil + 12 luni de garanție extinsă
  • Pachet extra: +199 Lei pentru adaptor SuperCharge

Oferta este valabilă până pe 31 octombrie 2024 pentru modelul HUAWEI MatePad Pro 12.2’’ și până pe 10 noiembrie 2024 pentru modelul HUAWEI MatePad 12 X.

Sursa: Huawei România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult