Xiaomi lansează noi tablete Redmi în România: Redmi Pad SE 8.7, Redmi Pad SE 8.7 4G și Redmi Pad Pro 5G

23.08.2024
Xiaomi lansează noi tablete Redmi în România: Redmi Pad SE 8.7, Redmi Pad SE 8.7 4G și Redmi Pad Pro 5G
Foto: Redmi Pad Pro 5G

Xiaomi a anuntat lansarea noilor tablete Redmi în România, modele precum Redmi Pad SE 8.7, Redmi Pad SE 8.7 4G și Redmi Pad Pro 5G fiind acum disponibile în rețelele partenerilor oficiali ai companiei, precum și pe www.Mi-Home.ro.

Redmi Pad SE 8.7 și Redmi Pad SE 8.7 4G, descrise drept opțiuni pentru divertisment

Noile Redmi Pad SE 8.7 și Redmi Pad SE 8.7 4G au un ecran de 8,7 inci, cu o luminozitate de până la 600 de niți și un raport de contrast de 1500:1, asigurând imagini redate clar chiar și în aer liber. Cu o adâncime de culoare de 10 biți, capabilă să afișeze 1 miliard de culori, și o rată de refresh de până la 90Hz, utilizatorii se pot bucura de o experiență adecvată de vizionare atât pentru conținut media, cât și pentru jocuri.

Raportul de aspect unic de 5:3 îmbunătățește navigarea pe web și cititul, în timp ce tableta este ușor de ținut cu o singură mână. Aceasta are două moduri de citire distincte, Paper și Classic, pentru a îmbunătăți confortul în timpul sesiunilor prelungite și pentru a se potrivi diferitelor preferințe și medii ale utilizatorilor, fie în lumina puternică a zilei, fie în camerele cu lumină slabă. Aceste modele beneficiază și de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light și Flicker Free.

Pentru pasionații de multimedia, cele două difuzoare stereo cu suport Dolby Atmos oferă un sunet bogat, potrivit atât pentru vizionarea de filme, cât și pentru a asculta muzică.

Redmi Pad SE 8.7 4G oferă și conectivitate celulară fără întreruperi. Cu suport 4G și spațiu pentru două carduri SIM, Redmi Pad SE 8.7 4G asigură acces neîntrerupt la Internet, ideal pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate constantă. Funcția dual SIM facilitează și gestionarea contactelor personale și de serviciu.

Redmi Pad SE 8.7 4G
Foto: Redmi Pad SE 8.7 4G

Echipat cu un procesor octa-core MediaTek Helio G85, Redmi Pad SE 8.7 și varianta sa 4G gestionează cu ușurință multitasking-ul și jocurile. Cu o baterie de 6.650mAh și încărcare rapidă la 18W, utilizatorii se pot bucura de divertisment neîntrerupt pentru perioade prelungite.

Designul ușor face, de asemenea, ca aceste tablete să fie însoțitori ideali pentru diverse activități în deplasare. Redmi Pad SE 8.7 are doar 8,8 mm grosime și cântărește 373 grame, în timp ce varianta 4G cântărește 375 grame.

Redmi Pad SE 8.7 și Redmi Pad SE 8.7 4G sunt disponibile în culorile Graphite Gray și Sky Blue, cu versiuni de 4GB memorie RAM + 64GB stocare și 4GB memorie RAM și 128GB stocare.

Special pentru lansare, cele două tablete sunt disponibile în rețeaua eMag și pe www.Mi-Home.ro:

  • Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 + Redmi Pad SE 8.7 Cover, la preț recomandat de 649 lei (4GB+64GB) și 749 lei (4GB+128GB)
  • Xiaomi Redmi Pad SE 8.7 4G + Redmi Pad SE 8.7 Cover, la preț recomandat de 749 lei (4GB+64GB) și 849 Lei (4GB+128GB)

Oferta este valabilă în perioada 22 -31 august 2024, în limita stocului disponibil la parteneri.

Redmi Pad SE 8.7 4G
Foto: Redmi Pad SE 8.7 4G

Redmi Pad Pro 5G, o opțiune premium pentru pasionații de filme și nu numai

Cu ajutorul acestei tablete, utilizatorii se pot bucura de o experiență mai confortabilă, pe un ecran mai mare, cu un afișaj de 12,1 inci și un raport de aspect clasic de 16:10, indiferent dacă citesc, se joacă sau vizionează filme. Cu o rezoluție ultra-clară WQHD+ de 2,5K și 249 ppi, o rată de refresh adaptivă de 120 Hz și o luminozitate maximă de 600 niți, afișajul asigură performanțe la nivel profesional și o precizie clară a detaliilor.

Confortul ochilor este asigurat de un display ce a primit trei certificări importante: TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) Certified, TÜV Rheinland Flicker Free Certified și TÜV Rheinland Circadian Friendly Certified.

Durată de viață ultra-lungă a bateriei de 10.000 mAh permite peste 14 ore de redare video HD, după o încărcare completă.

Construit cu ajutorul unui proces de fabricație în 4 nm, procesorul Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 îmbunătățește performanța, reducând în același timp consumul de energie, fiind capabil să răspundă nevoilor de muncă sau divertisment.

Cu patru difuzoare stereo care acceptă Dolby Atmos, asociate cu suportul Dolby Vision actualizat, Redmi Pad Pro 5G promite o experiență deosebită în ceea ce privește vizionarea de filme.

Perioada lansării aduce noul dispozitiv în rețeaua eMag precum și pe www.Mi-Home.ro, într-un pachet ce include și Redmi Pad Pro Keyboard, la un preț recomandat de 1899 lei (6GB memorie RAM + 128GB stocare) și 2199 lei (8GB de memorie RAM + 256GB stocare).

Oferta este valabilă în perioada 22 -31 august 2024, în limita stocului disponibil la parteneri.

Redmi Pad Pro 5G
Foto: Redmi Pad Pro 5G

Sursa: Xiaomi România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult