Android 15 Beta 3 are un bug ce afectează lock screen-ul telefoanelor Pixel

25.06.2024
Android 15 Beta 3 are un bug ce afectează lock screen-ul telefoanelor Pixel

Sunteți utilizatori de Pixel și aveți probleme cu ecranul de blocare al telefonului când vă afișează notificări? Nu e de la voi, e de la ei. Noua versiune Android 15 Beta 3 a fost lansată de Google săptămâna trecută și deja există o problemă majoră cu ea. Se pare că acest bug nu-i afectează pe toți posesorii de telefoane, ci doar pe cei care utilizează dispozitive Pixel.

Probleme din mai multe parți

Recent, mai mulți utilizatori de telefoane Pixel s-au plâns pe Reddit că au mai multe probleme după recentul update la Android 15 Beta 3. Una dintre nemulțumiri: notificările nu pot fi vizualizate sau eliminate cu un swipe din lock screen. De ce? Pentru că telefonul le cere parola. O a doua problemă îi împiedică să facă poze deoarece dispozitivul are nevoie de PIN după ce fac o primă poză.

O soluție temporară

Câțiva utilizatori raportează că au reușit să rezolve parțial bug-ul apăsând fie Pause, fie Play pe aplicația lor preferată de redare a muzicii. Se pare că această metodă nu va mai cere să vă verificați identitatea pentru a folosi telefonul. Din păcate, notificările nu pot fi accesate nicicum. O soluție temporară pe care au încercat-o cei de pe Reddit a fost să repornească telefonul. La următoarea utilizare a dispozitivului, problema a reapărut. S-a încercat și un swipe înapoi pentru a reveni la acțiunea anterioară, dar tot a fost nevoie de o deblocare la fiecare pas.

Așa cum îi este obiceiul, gigantul american nu a revenit cu niciun răspuns la doleanțele oamenilor. Singura luminiță de la capătul tunelului ar fi ca Google să lanseze Android 15 Beta 3.1 cât mai repede pentru ca utilizatorii de Pixel să facă update-ul în timp util.

Sursa: 9to5Google

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult