Android 15: Ce telefoane Motorola primesc actualizarea

05.07.2024
Android 15: Ce telefoane Motorola primesc actualizarea

Posesori de Motorola, vi se pregătește ceva bun: trecerea la Android 15. Noua versiune a popularului sistem de operare ar putea ateriza pe anumite telefoane ale companiei spre sfârșitul acestui an. Să vedem ce modele de Motorola se vor bucura de Android 15 și când se va întâmpla acest lucru.

Lista telefoanelor Motorola cu Android 15

Motorola nu este prima, nici ultima companie care preferă să păstreze, spre disperarea utilizatorilor, o undă de mister în ce privește trecerea la o nouă versiune a sistemului de operare de pe dispozitivele lor. OnePlus și Google au mai zis câte ceva, dar compania subsidiară Lenovo amână detaliile.

Telefoanele care ar putea primi Android 15 în 2024/2025 ar fi cele din gama Edge 50 (Ultra, Pro si Fusion) și modelul Moto Razr 50. Ar urma seria Edge 40 (inclusiv Pro si Neo), Razr 40 (și Ultra), Edge 30 Ultra, Edge, Edge+, Lenovo ThinkPhone și seria Moto G. Alte telefoane Motorola pentru care Android 15 ar putea fi disponibil: Moto G54, G64, G73 și G84. Este foarte probabil ca noua versiune de Android să nu apară pe telefoanele lansate înainte de 2023 pentru simplul fapt că acestea sunt prea vechi ca să țină pasul cu ea.

Disponibilitate Android 15 pe telefoanele Motorola

O altă întrebare pe buzele tuturor posesorilor de dispozitive Motorola este când vor vedea update-ul. Site-ul oficial nu menționează nimic despre acest subiect. Ba din contră: acolo găsim informații doar despre Android 14 și modelele care-l vor folosi curând.

Având în vedere că Google va lansa Android 15 cel mai probabil luna viitoare sau la începutul lui septembrie, este de așteptat ca această versiune să fie disponibilă pe telefoanele Motorola în decembrie sau undeva prin 2025.

Android 15: Ce schimbări va aduce pentru Motorola

Odată cu apariția Android 15 pe telefoanele Motorola, este de așteptat ca acestea să aibă o interfață mult îmbunătățită. În plus, panoul de control din Hello UI va arăta similar cu cel de pe telefoanele Apple. Alte schimbări anticipate: widget-uri și ceas cu un look nou-nouț. Inteligența artificială ar putea fi și ea inclusă via diferite funcționalități utile în viața de zi cu zi.

Rămâne de văzut dacă toate telefoanele Motorola din lista de mai sus vor trece de la Android 14 la Android 15 și când o vor face.

Sursa: How-To Geek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult