Evenimentul Apple de pe 9 septembrie: Informații de ultimă oră despre seria iPhone 16, Apple Watch și AirPods

06.09.2024
Evenimentul Apple de pe 9 septembrie: Informații de ultimă oră despre seria iPhone 16, Apple Watch și  AirPods
Sursa foto: Apple

Pe măsură ce lansarea mult așteptată a iPhone 16 se apropie, avem parte de un nou val de zvonuri pe ultima sută de metri.

Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, evenimentul It’s Glowtime va aduce în prim-plan nu doar noile modele de iPhone, ci și noutăți despre Apple Watch și AirPods.

Să vedem despre ce este vorba.

iPhone 16

Una dintre cele mai importante schimbări pe care le vom vedea la gama iPhone 16 este creșterea memoriei RAM de la 6 GB la 8 GB pentru modelele standard, o actualizare este esențială pentru a susține Apple Intelligence.

Pe partea de design, ele vor fi lansate într-o paletă mai diversificată de culori: negru, alb, albastru, verde și roz. Modelele de bază vor include și două noi butoane: Capture și Action.

Cele Pro vor fi disponibile în culorile clasice negru, alb și bej. O noutate este introducerea unei versiuni aurii, care va înlocui modelul albastru din generația anterioară.

Pe partea de camere, Gurman a spus ca vor avea una ultra-wide de 48 de megapixeli.

În plus, Apple a pregătit și mai multe surprize pentru telefoanele Pro: ecrane mai mari, cu margini cu o treime mai subțiri față de generația precedentă.

Apple Watch

Se așteaptă ca toate cele trei modele noi să aibă ecrane mai mari și carcase vizibil mai subțiri. Măsurarea apneei de somn va deveni o caracteristică majoră pe aceste smartwatch-uri. Senzorul de măsurare a tensiunii arteriale nu va fi disponibil imediat.

Funcția de măsurare a saturației oxigenului din sânge nu va fi, probabil, prezentă. Cel puțin nu pentru utilizatorii din Statele Unite, deoarece compania a retras-o din cauza unui proces intentat de Masimo anul trecut.

AirPods

Nu se așteaptă lansarea noilor modele Pro sau Max în cadrul acestui eveniment. Totuși, compania americană pregătește două modele noi de AirPods 4, care vor veni cu funcția Find My, porturi USB-C și o calitate mult mai bună a sunetului.

O caracteristică majoră pe care Apple o va aduce în prim-plan va fi legată de protejarea auzului, deși nu există detalii clare despre ce-ar putea fi vorba.

Evenimentul de lansare a iPhone 16 din 9 septembrie promite să fie unul plin de surprize.

Sursa: BGR

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult