Sony Ericsson W910i
W910i, purtător al brand-ului Walkman (acesta nu mai are nevoie de prezentare, nu?), prezintă câteva noutăţi precum funcţiile Shake Control (mişcă telefonul pentru a trece la următoarea melodie) şi Sens Me (alege muzica în ton cu starea ta de spirit). Îl recomand melomanilor de pretutindeni, în măsura în care preţul estimativ de 1300 RON nu le pică greu la ficat.
Sony Ericsson k850i
De partea cealaltă, Sony Ericsson K850i (1500 RON) este tare la fotografii, mulţumită camerei foto de 5 MP cu autofocus şi bliţ xenon. De asemenea, permite realizarea capturilor în rafală, capturi din care tu o vei alege pe cea mai reuşită.
K850i nu se compară cu un aparat foto digital compact, dar este destul de aproape ca performanţe şi când te gândeşti că ai un dispozitiv micuţ ce se pricepe la tot ce ţine de multimedia, mai mai că îţi vine greu să te lipseşti de el.
Nokia N95 8GB
Cu un diplay de 2.8 inch, mai mare decât cel prezent pe Nokia N95 (2.6 inch) şi 8 GB de memorie internă (fără posibilitatea expandării cu un card extern), “colosul” Nokia N95 8GB este un telefon multimedia ideal, asta dacă faci abstracţie de dimensiunile mari şi problemele cu receptorul GPS integrat. Preţul este şi el la înălţime: 2300 RON.
Nokia N82
Nokia N82 este nimeni altul decât urmaşul lui N95 / N95 8GB, dar n-are în plus decât bliţul Xenon şi senzorul de auto-rotire. Dacă preferi design-ul clasic în locul unei cărămizi cu dublă culisare, atunci pune de-o parte cel puţin 400 de euro.
Apple iPhone
M-am jucat o săptămână întreagă cu el şi concluzia la care am ajuns este că iPhone nu e altceva decât un telefon de fiţe. Interfaţa multi-touch este într-adevăr foarte bine pusă la punct, dar iPhone duce lipsa multor facilităţi. Astfel, a apărut o listă neagră ce prezintă o mulţime de aspecte negative, neobservate la prima vedere. Oricum, daca vrei un gadget care să te aducă în lumina reflectoarelor, iPhone este telefonul potrivit, pentru un preţ situat între 1300 şi 2000 RON.