A fost lansat CMF Phone 1. Telefon de buget cu design original și specificații deosebite

09.07.2024
A fost lansat CMF Phone 1. Telefon de buget cu design original și specificații deosebite

Gata, CMF Phone 1 a fost lansat oficial. Acesta a fost gândit pentru consumatorii care nu vor să-și vândă un rinichi pentru a cumpăra un telefon de calitate și surprinde printr-un design unic cu opțiuni de personalizare. Primul dispozitiv al sub-brandului CMF are toate calitățile pentru a face valuri în această vară.

Designul noului CMF Phone 1

Cei de la CMF au prioritizat, încă de la apariție, felul în care arată dispozitivele lor. CMF Phone 1 continuă în aceeași linie. Spatele, de exemplu, oferă utilizatorilor posibilitatea să atașeze accesorii cum ar fi un suport pentru telefon, un șnur atașabil sau un suport pentru carduri. Panoul în sine este ușor de înlocuit dacă doriți să-i schimbați culoarea. Cum? Cu ajutorul șurubelniței incluse în cutia cu care vine telefonul.

CMF Phone 1 este disponibil în negru, portocaliu, albastru și verde. Dacă variantele pe negru și verde au o textură unică la atingere, cele pe albastru și portocaliu au un strat elegant de piele vegană. Dimensiunile sunt următoarele: 164 x 77 x 8.2 mm. Greutatea este de 197 g. Cutia în care vine Phone 1 conține un cablu CMF (USB-C la USB-C), informații despre siguranță și un card de garanție, o folie de protecție pentru ecran (a fost aplicată deja din fabrică), o șurubelniță mică și un ejector pentru tava SIM.

CMF Phone 1: Specificații

Din start, CMF Phone 1 impresionează cu ecranul Super AMOLED de 6.67 inci, rezoluție 2400 x 1080 și o rată de refresh de 120Hz. Luminozitatea este de 2000 nits. Telefonul folosește Android 14 cu Nothing OS 2.6 și actualizări pe 2 ani. Compania garantează 3 ani pentru actualizările de securitate.

Bateria are capacitatea de 5,000 mAh. Aceasta suportă încărcare rapidă de 33W și o încărcare inversă de 5W prin cablu. CMF Phone 1 nu oferă suport pentru încărcare wireless. Procesorul este un octa-core MediaTek Dimensity 7300 5G cu o frecvență de până la 2.5 GHz. În ceea ce privește memoria și spațiul de stocare, dispozitivul vine cu 16 GB RAM și opțiuni de 128 GB sau 256 GB. Telefonul dispune și de un slot pentru carduri microSD.

AI și CMF Phone 1

Phone 1 este rezistent la picături de apă datorită certificării IP52, dar nu este modelul perfect daca doriți o protecție mai serioasă. Pe partea de inteligență artificială, oferă integrare cu ChatGPT și un mod numit AI Vivid pentru imagini și video-uri de calitate superioară.

CMF Phone 1: Sistem de camere

Daca tot vorbim despre fotografii și clipuri, telefonul are o cameră principală de 50 MP cu senzor Sony și obiectiv cu diafragmă f/1.8, plus tehnologie Ultra XDR. Există și un senzor de adâncime de 2 MP. Pentru selfie-uri, CMF Phone 1 dispune de o cameră frontală de 16 MP. Dispozitivul poate înregistra clipuri la rezoluție 4K cu 30 fps.

Pe partea de conectivitate, CMF Phone 1 dispune de multiple opțiuni, dar nu oferă NFC. Există, în schimb, Bluetooth 5.3, Wi-Fi a/b/g/n/ac/6, un USB Type-C 2.0, 5G, dual-sim (plus dual-band) și localizare prin GPS. Telefonul este echipat și cu un senzor optic de amprentă.

Prețuri și disponibilitate CMF Phone 1

CMF Phone 1 este disponibil pentru precomandă în țara noastră pe site-ul oficial CMF. Costă 1.299,00 lei pentru varianta 8+256GB și 919,00 lei pentru cea de 8+128GB.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult