CMF Phone 1: Specificații și detalii noi despre cameră înainte de lansare

03.07.2024
CMF Phone 1: Specificații și detalii noi despre cameră înainte de lansare

Nothing, compania de tehnologie fondată de Carl Pei, se pregătește să își extindă portofoliul de produse cu CMF Phone 1, căștile CMF Buds Pro 2 și ceasul inteligent Watch Pro 2. Informațiile oficiale inițiale au fost limitate, spre deosebire de zvonurile abundente. Iată că a apărut o altă informație încă neverificată: o poză cu ceea ce se presupune a fi ecranul dispozitivului. In ea se pot observa și alte detalii care par să confirme scurgerile de informații.

CMF Phone 1: Specificații

Daca e să ne luăm după acea imagine, CMF Phone 1 este echipat cu un ecran Super AMOLED Full HD+ de 6,7 inch. Rata de refresh se presupune că ar fi 120Hz și luminozitatea ar fi de 2.000 de niți. Poza ne mai arată că dispozitivul va rula Nothing OS 2.6.0. Bateria este de 5.000mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 33W.

În ceea ce privește performanța, CMF Phone 1 vine cu un procesor octa-core MediaTek Dimensity 7300 SoC. Cât despre memorie, modelul oferă 8GB. Spațiul de stocare este de 128GB. Foarte probabil va putea fi extins până la 2TB cu un card microSD.

Ce cameră va avea CMF Phone 1

Dispozitivul celor de la Nothing include un senzor principal de 50 MP. Din poza „scapata” online vedem ca telefonul mai are o camera pentru selfie-uri de 16 MP.

Ce alte noutăți au pregătit cei de la Nothing

Împreună cu CMF Phone 1, compania va lansa curând și CMF Buds Pro 2 și Watch Pro 2. Aceste căști sunt așteptate să ofere o calitate audio de top, cu tehnologie de anulare activă a zgomotului (ANC). CMF Buds Pro 2 vor fi, de asemenea, ergonomice și confortabile pentru utilizare pe termen lung. Compatibilitatea cu ChatGPT va adăuga un plus de funcționalitate, permițând controlul vocal rapid și eficient.

Ceasul inteligent Watch Pro 2 promite să fie ideal pentru utilizatorii activi și preocupați de sănătate. Se așteaptă ca Watch Pro 2 să includă un ecran AMOLED de înaltă rezoluție, ideal pentru vizualizarea notificărilor și a datelor despre sănătate. Funcțiile de monitorizare a sănătății vor include măsurarea ritmului cardiac, urmărirea somnului și monitorizarea activităților fizice. Watch Pro 2 va fi și el rezistent la apă.

Deși specificațiile complete nu sunt încă dezvăluite, zvonurile despre CMF Phone 1, Watch Pro 2 și CMF Buds Pro 2 indică produse de înaltă calitate, capabile să satisfacă nevoile utilizatorilor moderni. Acestea vor fi lansate pe 8 iulie în India.

Sursa: Business Today

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult