Cum va arăta Galaxy Z Fold 6? Noi imagini, scăpate pe internet

Cum va arăta Galaxy Z Fold 6? Noi imagini, scăpate pe internet
Foto: Shutterstock

Cum va arăta Galaxy Z Fold 6? Noi imagini scăpate pe internet dezvăluie întreaga parte frontală a ecranului și este clar că Samsung renunță la forma „B” a modelelor anterioare.

Galaxy Fold 5 a fost un telefon bine proiectat, după majoritatea opiniilor. Acesta avea un ecran frontal destul de mare, permițând un raport de aspect intern fenomenal și plăcut de utilizat. Una dintre problemele cu acel design era forma ecranului frontal.

Acesta semăna cu litera „B”, cu o margine dreaptă pe partea stângă, dar cu colțuri ascuțite și rotunjite pe partea dreaptă, reamintește 9to5Google.

Cum va arăta Galaxy Z Fold 6?

O nouă imagine postată de ICE UNIVERSE pe Twitter/X arată o schimbare pentru generația următoare.

Cum va arăta Galaxy Z Fold 6? Modelul afișat în imagine are un ecran frontal simetric, cu o înfățișare similară pe întreaga față, în mare parte.

Fold 6 păcălește oarecum ochiul și are un colț mai ascuțit pe marginea stângă a dispozitivului, deși rama păstrează o rază identică pe ambele părți, în timp ce corpul și balamaua adoptă o siluetă ușor diferită. O altă schimbare majoră este spațiul pe care Samsung l-a lăsat între rama de pe marginea stângă și balamaua telefonului. Unde înainte era un spațiu de aproximativ 5 mm, acum sunt doar aproximativ 3 mm, însă aceasta este doar o estimare.

Nu este clar ce versiune a Galaxy Z Fold 6 este aceasta. De ceva vreme, circulă informații care indică faptul că Samsung va lansa trei modele, la diferite niveluri de preț. Acesta ar putea fi sau nu modelul „Ultra” pe care îl așteaptă unii, totuși, planurile companiei rămân foarte neclare. Dacă acesta este un model Ultra, se pune întrebarea dacă Samsung va păstra un design mai asemănător cu OnePlus Open pentru modelul de mijloc sau cel de buget, dacă acesta va apărea.

Galaxy Z Fold 6 este așteptat să fie anunțat în iunie, alături de Galaxy Z Flip 6.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult