Cum va arată iPhone 16 Pro Max: design conservator și culori sobre

02.08.2024
Cum va arată iPhone 16 Pro Max: design conservator și culori sobre
Foto: Sonny Dickson

Acum două zile, și-au făcut apariția machetele pentru modelele “standard” de iPhone 16, prezentând atât dimensiunile viitorului telefon de la Apple, cât și presupusele culori în care acesta va fi disponibil pe piața în toamna acestui an. Astăzi avem parte de același “tratament”, de această dată însă pentru modelele de top din viitoarea ofertă a acelor de la Apple: iPhone 16 Pro Max.

În timp ce telefoanele iPhone 16 non-Pro ar trebui trebui să sosească pe piață și în variante de culoare mai “vii”, precum albastru, verde sau roz, se pare că Apple va restrânge gama Pro la ediții coloristice mult mai sobre: alb, negru și gri. Există totuși zvonuri conform cărora iPhone 16 Pro va fi disponibil și într-o variantă “roz”, probabil rose gold.

Coloristic vorbind, nu foarte multe lucruri se vor schimba astfel de la generația anterioară iPhone 15 Pro; noua opțiune întunecată pentru iPhone 16 Pro Max propune totuși un negru ceva mai pronunțat față de telefonul similar de anul trecut.

Lansarea este așteptată în septembrie

Conform calendarului obișnuit de lansări al celor de la Apple, întreaga familie iPhone 16 ar trebui să beneficieze de un eveniment de lansare în septembrie 2024, toate modelele noi de iPhone urmând să fie disponibile pe piață până la sfârșitul respectivei luni sau, cel târziu, în octombrie.

Tot până în octombrie ar trebui să așteptăm și până când funcțiile bazate pe Apple Intelligence vor deveni disponibile prin intermediul versiunii iOS 18.1 (cel puțin în America de Nord, lansarea acestora în Europa fiind pusă sub semnul întrebării).

Sursa: GSMArena.com, Sonny Dickson X / Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult