După luni de așteptare, Motorola prezintă modelul “simplu” Edge 50

26.07.2024
După luni de așteptare, Motorola prezintă modelul “simplu” Edge 50
Foto: Flipkart

În ciuda faptului că Motorola a lansat deja nu mai puțin de trei dispozitive din gama Edge 50 – Moto Edge 50 Fusion drept alternativă mid-range, Moto Edge 50 Pro ca soluție mid-high și Moto Edge 50 Ultra drept flagship –, fanii companiei se întrebau, pe bună dreptate, unde este modelul Motorola Edge 50 “simplu”? Ei bine, după câteva luni de așteptare, Motorola vine și cu acest răspuns.

Divizia din India a Motorola, împreună cu retailer-ul Flipkart, au prezentat modelul Edge 50, care urmează să fie lansat pe 1 august pe piața locală. Conform descrierii oficiale venite din partea Flipkart, Moto Edge 50 va fi echipat cu un ecran curbat pOLED, cu diagonala de 6,67 inci, de rezoluție 1,5K. Cel mai probabil, vom avea de-a face cu un panel asemănător cu cel de pe Motorola Edge 50 Pro, de rezoluție 2712×1220, cu adâncime de culoare de 10-bit și acoperire 100% a spectrului DCI-P3, capabil de o luminozitate maximă de 1900 de niți. Senzorul de amprentă va fi integrat în acest display.

Motorola Edge 50
Foto: Flipkart

Motorola laudă Edge 50 drept cel mai subțire telefon cu certificare militara MIL-STD-810H, cu cadru metalic din aluminiu, rezistență la apă și praf certificată IP68, “inima” acestuia urmând să fie reprezentată de platforma Snapdragon 7 Gen 1 de la Qualcomm, răcită cu un sistem de tip “vapor chamber”. Telefonul va beneficia de stocare de 256 GB. Bateria va avea o capacitate de 5000 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă, prin fir, la 68W sau încărcare wireless la 15W.

Sistemul de camere va fi format dintr-un senzor principal Sony Lytia 700C de 50 MP, ce se regăsește și pe modelul Edge 50 Fusion, dar și un obiectiv telephoto de 10 MP capabil de zoom optic 3x, alături de unul ultra-wide de 13 MP (capabil de a captura și cadre macro), alături de o cameră selfie de 32 MP.

Motorola Edge 50
Foto: Flipkart

Producătorul promite 3 ani de actualizări majore pentru sistemul de operare de pe Edge 50 (Android 14), precum și 4 ani de update-uri de securitate.

Motorola Edge 50 va fi disponibil în trei variante de culoare: Jungle Green, Pantone Peach Fuzz (ambele cu spate acoperit cu piele vegană) și Koala Grey (cu spate din piele întoarsă vegană).

Motorola Edge 50
Foto: Flipkart

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult