Faceți cunoștință cu “Desert Titanium”, noua culoare în care va fi disponibil iPhone 16 Pro

19.08.2024
Faceți cunoștință cu “Desert Titanium”, noua culoare în care va fi disponibil iPhone 16 Pro
Foto: Sonny Dickson

După ce a dezvăluit machetele și o parte dintre culorile viitorului iPhone 16 Pro Max, dar și un posibil look nou pentru Samsung Galaxy S25 Ultra, deja cunoscutul leaker Sonny Dickson lovește din nou. Pe lângă cele trei culori confirmate anterior (alb, negru și gri), Dickson a dezvăluit, pe X (fostul Twitter), cum va arăta mult-zvonita varianta „aurie” de iPhone 16 Pro.

Spre surpriza noastră, în loc să meargă pe o nuanță deja consacrată, cum ar fi rose gold (aur roz), Apple a ales ceva nou, după cum puteți vedea în imaginea publicată de Sonny Dickson pe X / Twitter: bronze gold, o combinație întunecată de galben închis și maro nisipos.

iPhone 16 Pro în culoarea deșertului

Conform unui nou leak apărut pe rețeaua de socializare X (fosta Twitter), publicat de această dată de leaker-ul Majin Bu, această nouă culoare bronze gold pentru iPhone 16 Pro va purta denumirea oficiala de „Desert Titanium”. Culoarea este descrisă drept un auriu întunecat, oarecum similar cu mai vechiul violet întunecat regăsit pe mai vechile modelele iPhone 14 Pro.

De altfel, Majin Bu a publicat toate culorile în care vor fi disponibile modelele iPhone 16 Pro Max, confirmând denumirile oficiale pe care aceste modele le vor primi: albul va fi „White Titanium”, cel negru „Black Titanium”, iar cel gri va fi numit „Natural Titanium”. Evident, noul model auriu de iPhone 16 Pro va purta denumirea „Desert Titanium”.

Conform calendarului obișnuit de lansări al celor de la Apple, întreaga familie iPhone 16 (atât modelele standard, cât și cele Pro) ar trebui să beneficieze de un eveniment de lansare în septembrie 2024, noile modele de iPhone urmând să fie disponibile pe piață până la sfârșitul respectivei luni sau, cel târziu, în octombrie.

Sursa: Android Authority, Sonny Dickson X / Twitter, Majin Bu X / Twitter

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult