Galaxy A06, pregătit de lansare. Ce specificații va avea noul smartphone Samsung de buget

14.08.2024
Galaxy A06, pregătit de lansare. Ce specificații va avea noul smartphone Samsung de buget
Sursa foto: Samsung

În prezent, Samsung are o cotă de piață globală de aproximativ 19%. Această performanță se datorează, în parte, succesului modelelor sale de buget. N-or aduce ele profituri mari, dar mențin compania sud-coreeană pe primul loc când vine vorba de vânzările de telefoane.

Noul model destinat persoanelor care nu vor să dea prea mulți bani pe un telefon decent a fost observat într-o serie de randări urcate pe X de către deja celebrul evleaks.

Design-ul telefonului de buget Galaxy A06

Din ce se poate vedea în poze, telefonul va fi disponibil în trei nuanțe: albastru, argintiu și galben. Pe spate va avea dungi verticale subțiri și toate butoanele vor fi plasate pe o porțiune proeminentă a ramei de pe partea dreaptă.

Tot ce se știe despre specificații

Dispozitivul va avea un ecran PLS LCD de 6.7 inch cu o rezoluție de 720 x 1600 de pixeli, va măsura 167.3 x 77.3 x 8.0 mm și va cântări 196 de grame. Este echipat cu o cameră principală de 50 de megapixeli și un senzor auxiliar de 2 megapixeli. Camera frontală pentru selfie-uri va fi de 8 megapixeli.

Procesorul MediaTek Helio G85, un cip bine cunoscut pentru dispozitivele de buget, se va înfrăți cu un GPU ARM Mali-G52 2EEMC2. Pe partea de spațiu de stocare și memorie, dispozitivul dispune de următoarele: 128 GB și 6 GB. De asemenea, va avea un slot pentru card microSD în cazul în care vreți să extindeți stocarea până la 1 TB.

Cât privește bateria, noul model nu se deosebește de Galaxy A05 cu acumulatorul său de 5000 mAh cu încărcare rapidă de 25W.

Îmbunătățiri și caracteristici

În ceea ce privește diferențele aduse față de predecesorul său, se pare că telefonul va avea Android 14 preinstalat și va beneficia de protecție suplimentară a datelor personale prin Samsung Knox Vault. Senzorul de amprentă este montat pe lateral.

Galaxy A06 va beneficia de 2 ani de actualizări OS și 4 ani de patch-uri de securitate.

Stocare și audio

Experiența audio va fi asigurată de un singur difuzor mono cu suport Dolby Atmos.

Preț și disponibilitate

Certificarea Bluetooth SIG primită recent de noul telefon înseamnă că el va fi lansat undeva prin august ori septembrie anul acesta. Detalii suplimentare despre prețul lui Galaxy A06 și alte caracteristici vor fi disponibile în curând.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult