Galaxy S21+ apare deja într-un „review” pe YouTube. VIDEO

18.12.2020
Galaxy S21+ apare deja într-un „review” pe YouTube. VIDEO

Abia am primit primele imagini oficiale cu telefoanele Galaxy S21, însă se pare că există deja persoane care au acces la noile telefoane. Un review „neoficial” cu Galaxy S21+ a fost publicat pe YouTube, iar acesta prezintă telefonul din toate unghiurile și vorbește despre performanța și software-ul său, la mai bine de o lună distanță de lansare. Cu această ocazie putem confirma odată pentru totdeauna design-ul cu modulul de cameră prelungit pe laterale.

Galaxy S21+ a fost deja testat de un YouTuber

Canalul de YouTube „Random Stuff 2” a publicat un clip de câteva minute în care vorbește despre noul Galaxy S21+ și îl numește deja „probabil cel mai bun telefon pe care îl vom veda în 2021”. În timp ce nu putem fi de acord cu această descriere, întrucât anul 2021 are 12 luni în care toți producătorii își vor lansa cele mai avansate dispozitive, există șansa ca acesta să fie măcar printre cele mai bune.

Varianta testată de Random Stuff 2 este cea cu procesor Snapdragon 888 de la Qualcomm, cu mențiunea că software-ul de pe telefon nu este unul final, iar testele pe care acesta le-a făcut nu sunt tocmai relevante pentru varianta finală. Configurația hardware a dispozitivului include un ecran Infinity-O de 6,7” plat, nu curbat la margini, cu senzor de amprentă ultrasonic integrat, care este mai performant decât cel de pe generațiile anterioare, alături de 8 GB memorie RAM și 256 GB stocare internă.

Camera foto principală folosește trei senzori, la fel ca pe modelul S20+ de anul trecut: O cameră principală de 12 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și o cameră cu zoom de 64 megapixeli.

În mare parte, acest clip nu face decât să confirme zvonurile din ultimele săptămâni, de la design, la configurația hardware. Software-ul preinstalat este One UI 3, care deja este livrat și pe modelele S20 și urmează să ajungă pe Note20.

sursa: Android Central

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult