Galaxy S25 FE: Primele detalii despre o versiune Slim cu tehnologie avansată

14.10.2024
Galaxy S25 FE: Primele detalii despre o versiune Slim cu tehnologie avansată
Sursa foto: Samsung

Cum era de așteptat, internetul abundă în zvonuri și speculații despre viitorul Galaxy S25 FE al celor de la Samsung, cu aproximativ trei luni înainte de lansarea oficială.

Și alte modele din seria S25 vor fi lansate anul viitor, însă acesta și cel standard atrag cea mai mare atenție.

Un design subțire și elegant

O noutate interesantă este că acest model ar putea fi prezentat sub forma unei versiuni „Slim” și că accentul va fi pus pe un design subțire și elegant.

Aceasta este o veste care-i va bucura, cu siguranță, pe utilizatorii care preferă telefoane mai subțiri și mai ușoare.

Se pare că inginerii de la Samsung lucrează din greu la optimizarea componentelor interne pentru a obține un profil cât mai zvelt, fără a renunța la performanță.

Ecran și baterie pentru un profil mai subțire

Un element cheie va fi display-ul, care se zvonește că va măsura 6,7 inci, la fel cu cel de pe Galaxy S24 FE.

Pentru a realiza designul subțire dorit, compania ia în considerare utilizarea unei baterii mai late, dar mai subțiri, pentru a reduce grosimea totală de 8 mm a dispozitivului.

Chipseturi și performanțe

Predecesorul a fost echipat cu Exynos 2400e, așa că pentru viitorul model se vehiculează posibilitatea utilizării unui procesor MediaTek Dimensity.

Încă nu este clar dacă Exynos 2500 va fi folosit. Se zvonește că acest chipset ar putea fi rezervat pentru modele precum Galaxy Z Flip 7 și Galaxy Z Fold 7.

Explorarea mai multor opțiuni

Inițial, se credea că toate modelele din gama Galaxy S25 vor avea Snapdragon 8 Gen 4, asta din cauza unor probleme de producție întâmpinate de Samsung cu propriile sale chipseturi Exynos.

Totuși, situația pare să se fi schimbat, iar compania explorează acum diverse opțiuni pentru a optimiza atât costurile, cât și performanțele.

Cum arată viitorul

În lunile următoare, cu siguranță vom asista la noi dezvăluiri și zvonuri legate de seria Galaxy S25, inclusiv de modelul FE.

Până la debutul oficial, rămâne să vedem care dintre aceste zvonuri se vor confirma și ce surprize ne mai rezervă Samsung pentru noua sa serie de vârf, în special pentru mult-anticipatul Galaxy S25 FE.

Sursa: GSMArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult