Honor lansează programul Android 15 Beta pentru dezvoltatori

16.05.2024
Honor lansează programul Android 15 Beta pentru dezvoltatori

Honor anunță că Android 15 Beta 1 este disponibil pentru dezvoltatorii Honor începând cu data de 10 mai.

Honor Magic6 Pro și Honor Magic V2 sunt primele dispozitive care vor primi această actualizare. Acest program oferă dezvoltatorilor Honor acces rapid la cele mai recente actualizări Android, permițându-le să testeze noile funcții și să optimizeze compatibilitatea aplicațiilor pe smartphone-urile Honor.
Viitorul Android 15 va introduce îmbunătățiri majore de securitate și confidențialitate, o gestionare optimizată a resurselor dispozitivului și multe alte funcții care vor îmbunătăți experiența de utilizare a dispozitivelor.

Cu Android 15, utilizatorii pot proteja mai bine informațiile personale într-un mediu de dispozitiv mai sigur. Această versiune introduce un SDK sandbox, care permite serviciilor, precum publicitatea, să ruleze într-un sandbox, astfel împiedicând aplicațiile terțe să colecteze date private ale utilizatorului. Pentru a îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului în ceea ce privește confidențialitatea, Android 15 introduce un Indicator de Confidențialitate optimizat, cu un nou portal nou de gestionare a permisiunilor. Acesta permite utilizatorilor să fie mai conștienți de starea protecției confidențialității lor atunci când gestionează și solicită permisiuni pentru funcții precum camera sau microfonul.

Honor lansează programul Beta de testare pentru Android 15

Android 15 continuă să perfecționeze Android Dynamic Performance Framework (ADPF), care facilitează gestionarea modului în care aplicațiile intensive din punct de vedere al consumului de energie, precum cele de gaming, interacționează cu sistemul de alimentare al dispozitivului. Această îmbunătățire ajută dispozitivul să răspundă mai eficient cerințelor GPU, CPU și sistemul de răcire, și, în același timp, ajută aplicațiile cu sarcini în fundal să ruleze mai eficient din punct de vedere energetic.

Android 15 continuă să optimizeze caracteristicile personalizate. De exemplu, în cazul fotografiilor făcute prin aplicațiile de social media, camerele încorporate în aplicație pot controla acum intensitatea blițului. Dezvoltatorii pot utiliza API-urile Android, instrumentele și resursele oferite de Google pentru a optimiza și mai mult scenariile personalizate de utilizare.

Actualizarea Beta 1 pentru Android 15 este acum disponibilă pentru Honor Magic6 Pro și Honor Magic V2. Android 15 Beta 1 este disponibil pentru dezvoltatori, facilitând îmbunătățirea compatibilității și dezvoltarea aplicațiilor pentru următoarea versiune de Android. Honor spune că va continua să sprijine dezvoltatorii cu următoarea actualizare Android 15 Beta, care va fi lansată în această vară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult