Imagini cu noul Huawei Nova Flip au ajuns pe internet înainte de lansare. Specificații complete pentru noul smartphone pliabil – VIDEO

31.07.2024
Imagini cu noul Huawei Nova Flip au ajuns pe internet înainte de lansare. Specificații complete pentru noul smartphone pliabil - VIDEO
Sursa Foto: GSMArena

Huawei pregătește lansarea unui nou telefon pliabil, dar imagini cu acesta au scăpat pe internet chiar înainte de eveniment. Ce specificații va oferi noul Huawei Nova Flip?

Noul telefon pliabil al producătorului chinez urmează să fie prezentat oficial, însă o serie de imagini au fost scurse pe internet. Împreună cu acestea au fost publicate și specificații noului Huawei Nova Flip.

Noul telefon va avea un ecran pliabil de 6,94 inch, fiind cel mai mare din clasa sa. Este același ecran regăsit și pe Huawei Pocket 2. Potrivit GSMArena, noul smartphone va fi echipat cu un procesor Kirin din seria 9000, un cip creat de Huawei pentru dispozitivele sale mobile. Ar putea fi Kirin 9000S folosit pentru Nova 12 Ultra sau Kirin 9010 regăsit pe seria Pura 70, dar ar putea fi și un procesor complet nou.

Imagini cu Huawei Nova Flip au fost postate de influenceri din China

Se pare că telefonul a ajuns deja la diverși influenți din China, iar primele fotografii au fost distribuite pe Weibo. Putem observa că telefonul va fi oferit în cel puțin patru nuanțe, iar modulul de camere integrează și ecranul exterior, care va fi folosit, cel mai probabil, pentru funcții de bază și selfie-uri.

Ecranul interior va fi un OLED LTPO cu o rată de refresh de până la 120 Hz, în timp ce ecranul exterior va fi un panou OLED obișnuit cu o frecvență de 60 Hz. Acesta va măsura 2,14 inch în diagonală și va putea folosit, așa cum spunea, pentru sarcini simple.

Acest ecran este flancat de două camere, una principală de 50 MP plus un senzor ultra wide care va putea fi folosită și pentru captarea fotografiilor macro. Suita de camere este completată de un senzor de 32 MP, care poate fi folosit pentru selfie-uri atunci când ecranul principal este deschis.

Pe lângă procesorul Kirin din seria 9000, telefonul va veni în configurații cu 12 GB RAM, iar stocarea internă va varia în funcție de versiune: 256 GB, 512 GB sau 1 TB. Nu în ultimul rând, tot acest hardware va fi alimentat de o baterie de 4.400 mAh ce se poate încărca cu până la 66 W.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult