iPhone 16: Descoperă noul design și culorile îndrăznețe înainte de lansarea oficială

31.07.2024
iPhone 16: Descoperă noul design și culorile îndrăznețe înainte de lansarea oficială
Sursa foto: Mashable

Fanii Apple au motive de bucurie, cel puțin până la lansarea oficială a lui iPhone 16, programată pentru septembrie: au apărut scurgeri de informații despre posibilul design și culorile modelului de bază.

iPhone 16: Culori și finisaje

Trebuie să-i mulțumim utilizatorului Sonny Dickson pentru acest zvon recent. El a postat pe contul său de X poze cu câteva unități fictive de iPhone 16. Din ce se poate observa, ele seamănă cu ce a mai publicat Sonny în trecut și cu ce am văzut pe canalul de YouTube al creatorului de conținut Unbox Therapy.

Diferențele notabile ar fi că partea din spate a dispozitivului pare să aibă un finisaj lucios. Pe partea dreaptă putem vedea un buton de pornire alături de noul buton de captură despre care s-a tot vorbit. Acesta din urmă ar fi unul mecanic și ar avea o suprafață capacitivă cu care utilizatorii vor putea face gesturi de glisare pentru zoom.

Un nou look pentru camerele de pe iPhone 16

Imaginile mai indică faptul că Apple ar fi ales un sistem de camere cu un design proaspăt: cele două camere sunt așezate într-o singură linie verticală. Acest aranjament ar putea facilita captarea de imagini stereo si vizionarea lor cu Apple Vision Pro.

Nu se știe dacă nuanțele telefonului vor rămâne cele din poze, dar acestea arată bine și se potrivesc tuturor gusturilor. Dacă e să comparăm cu iPhone 15, culorile alese pentru iPhone 16 sunt mai îndrăznețe și mai saturate. Finisajul este strălucitor și neted, aducând un aer proaspăt și modern.

Mai este puțin până la debutul mult-așteptatului iPhone 16, așa că vom vedea atunci dacă designul și culorile lui corespund cu imaginile scăpate online.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult