iPhone 17 Pro Max ar putea avea 12 GB de RAM și tehnologie de răcire îmbunătățită

29.08.2024
iPhone 17 Pro Max ar putea avea 12 GB de RAM și tehnologie de răcire îmbunătățită
Sursa foto: Applesfera

Mai este foarte puțin până când Apple va debuta telefoanele din seria iPhone 16. În timp ce fanii și nu numai de-abia așteaptă să vadă noile modele și să le cumpere, industria tech deja abundă în zvonuri despre următoarea generație iPhone 17.

Premieră pentru Apple

Conform celor mai recente dezvăluiri făcute de specialistul Apple Ming-Chi Kuo, modelul 17 Pro Max ar urma să fie dotat cu 12 GB de memorie RAM, o premieră absolută pentru gigantul american.

Ar fi un salt impresionant față de cei 8 GB de RAM oferiți de actualele modele 15 Pro și Pro Max.

Modelele non-Max nu sunt incluse

În cazul în care se dovedește că analistul are dreptate, ar însemna că smartphone-urile iPhone 17, 17 Pro și noul iPhone 17 „Slim” vor rămâne la capacitatea de 8 GB, despre care se zvonește că va fi prezentă pe întreaga gamă iPhone 16 din acest an.

Se pare că și iPhone SE de a patra generație, așteptat la începutul lui 2025, va avea tot 8 GB de RAM.

Această creștere a capacității de memorie pare să fie strâns legată de implementarea unor funcții avansate de inteligență artificială.

Vapor Chamber și foi de grafit pentru răcirea telefonului

În ceea ce privește sistemul de răcire al telefonului, compania Apple intenționează să combine populara tehnologie Vapor Chamber cu foi de grafit, asigurând astfel o gestionare termică superioară.

Strategia Apple de a diferenția clar modelul Pro Max de cele din restul gamei pare că va continua și la anul.

Se așteaptă și alte specificații de top pentru viitorul model

Cu aproape 40% din vânzările noilor modele, iPhone Pro Max rămâne vedeta incontestabilă a lineup-ului. Prin urmare, compania din Cupertino va continua să ofere cele mai bune specificații și upgrade-uri semnificative pentru acest telefon.

Când anume va fi lansat noul iPhone 17 Pro Max

Zvonurile sugerează că noul flagship va fi dezvăluit la anul, cel mai probabil tot în septembrie. În afara de creșterea capacității RAM, se așteaptă și optimizări ale sistemului său de operare.

În concluzie, viitorul se anunță promițător pentru Apple, cu iPhone 17 Pro Max mai mult decât pregătit să redefinească standardele în materie de putere de procesare și capabilități bazate pe inteligență artificială.

Sursa: MacRumors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult