iPhone 17 Slim: Cel mai subțire model de până acum cu specificații impresionante. Viitorul flagship premium de la Apple?

23.07.2024
iPhone 17 Slim: Cel mai subțire model de până acum cu specificații impresionante. Viitorul flagship premium de la Apple?

V-ați plictisit să tot vedeți cum Apple scoate iPhone după iPhone cu același design? Ei, bine, se pare că gigantul american vrea să facă o schimbare majoră sub forma lui iPhone 17 Slim, care va apărea, mai mult ca sigur, la anul în septembrie.

Despre viitorul iPhone 17 se spun multe. Cum ar fi că va avea un Slim în denumire pentru a indica cât de subțire și de elegant va fi comparativ cu modelele precedente. Și ar avea sens dacă ne uităm la cea mai subțire tabletă de la Apple: iPad Pro de 12.9 inci cu ai săi 5.1 mm grosime.

Design nou și ecran superior pentru iPhone 17 Slim

Se șoptește prin culise că iPhone 17 Slim ar avea un display OLED de 6.55 – 6.65 inci. Șasiul telefonului ar fi din aluminiu comparativ cu titanul folosit pe modelele high-end din 2023.

Un alt zvon spune că Apple va folosi un nou coating pentru ecranele modelelor din 2025. Acesta ar face display-urile mai rezistente la zgârieturi și ar avea proprietăți anti-reflexie. Totodată, ecranul ar avea o rată de refresh între 1-120 Hz datorită tehnologiei ProMotion.

iPhone 17 Slim: Poziționare diferită a camerelor

Se aude că Apple meșterește la design-uri pentru noul telefon și că senzorul din spate ar putea fi mutat de unde era pe modelele anterioare și amplasat către centrul superior, a la Google Pixel 8 Pro.

Sursa: Ice Universe

Un nou Dynamic Island și o cameră frontală superioară

iPhone 17 ar avea un Dynamic Display care va ocupa mai puțin spațiu datorită faptului că va fi mult mai subțire și va folosi, se pare, sistemul Face ID sub ecran. Vor exista o gaură mai mică și un decupaj în formă de pastilă pentru camera frontală, dar marginile vor fi tot acolo.

O dată cu noul Dynamic Display, iPhone 17 Slim ar fi echipat și cu o cameră frontală de 24 megapixeli cu un obiectiv cu 6 elemente pentru mai multe detalii de calitate.

Cipuri de 3 nanometri și memorie extinsă pentru iPhone 17 Slim

iPhone 17 Slim ar putea avea un cip A19, probabil de 3 nanometri. Dacă TSMC termină mai repede cu lucrul la cipurile de 2 nanometri, telefonul ar putea folosi așa ceva. Ar avea sens, pentru că acest gen de cip ar aduce creșteri semnificative ale vitezelor CPU și GPU: între 10 și 15%.

Cât despre memoria noului iPhone 17 Slim, se așteaptă ca aceasta să fie de 8 GB. Varianta Pro ar putea avea până la 12 GB de RAM.

Sursa: MacRumors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult